Η Ν. Κεραμέως συνεχίζει τις επισκέψεις σε Λύκεια

20/04/2021

Ενημερώθηκε: 20/04/2021, 23:54

Άκουσε το άρθρο

Σε Λύκεια στα Γλυκά Νερά, τη Δροσιά και το Καπανδρίτι, βρέθηκε σήμερα η υπουργός Ν. Κεραμέως,  όπου συζήτησε με μαθητές και εκπαιδευτικούς τις ανησυχίες και προβληματισμούς τους.

Σχετικά η Νίκη Κεραμέως έκανε την ακόλουθη δήλωση:

"Δεύτερη εβδομάδα επαναλειτουργίας των Λυκείων μας. Σήμερα είχα τη χαρά να επισκεφθώ Λύκεια στα Γλυκά Νερά, τη Δροσιά, το Καπανδρίτι. Συζητήσαμε με τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς για θέματα εξετάσεων, λήξης της σχολικής χρονιάς, για την εμπειρία τους από τα self-tests. Προτεραιότητά μας είναι μαθητές και εκπαιδευτικοί να βρίσκονται στο σχολείο με μέτρα πρόληψης και προστασίας. Από αύριο, Τετάρτη, ανοίγει η πλατφόρμα εμβολιασμού για όσους εκπαιδευτικούς μας δεν έχουν ήδη εμβολιαστεί. Οι εμβολιασμοί και τα self-tests, μεταξύ άλλων, είναι δύο πολύτιμα εργαλεία για να θωρακίσουμε ακόμη περισσότερο το πολύτιμο ανθρώπινο δυναμικό μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στους μαθητές μας, στους εκπαιδευτικούς μας, στα στελέχη μας, για όλες τις προσπάθειές τους αυτή τη δύσκολη περίοδο αλλά και για την υποδειγματική τήρηση των μέτρων".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ