Με αναφορά στο esos ξεκίνησε η συνάντηση της πολιτικής ηγεσίας του υπ. Παιδείας με την ΟΛΜΕ

22/06/2021

Ενημερώθηκε: 22/06/2021, 19:28

Άκουσε το άρθρο

Με ειδική αναφορά στο esos από την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως ξεκίνησε η σημερινή συνάντηση της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου με το ΔΣ της ΟΛΜΕ.

Δεν πιστεύω  αυτά   που θα πούμε εδώ σήμερα να τα δω δημοσιευμένα στο esos, είπε η υπουργός Παιδείας απευθυνόμενη στο ΔΣ της ΟΛΜΕ.

Εσείς δίνετε τα αποκλειστικά στο esos απάντησαν μέλη του ΔΣ της ΟΛΜΕ.

Εγώ δεν δίνω τίποτα στο esos, ανταπάντησε η Ν. Κεραμέως.

Και πως τότε βλέπουμε πολλές αποκλειστικότητες δημοσιευμένες στο esos παρατήρησε το ΔΣ της ΟΛΜΕ

Πάντως εγώ δεν δίνω αποκλειστικά θέματα στο esos είπε η υπουργός.

Η απάντηση του esos

Το esos το μόνο που έχει να επισημάνει στον παραπάνω διάλογο μεταξύ της υπουργού και των συνδικαλιστών είναι  ότι τα αποκλειστικά   “βγαίνουν”  ύστερα  από ατελείωτες ώρες  δουλειάς και πολύχρονη εμπειρία στο εκπαιδευτικό ρεπορτάζ.

Μπορείτε να ανατρέξετε στο αρχείο του esos  για να δείτε τις  εκατοντάδες  αποκλειστικότητες επί  υπουργών  Μ. Γιαννάκου, Ευρ. Στυλιανίδη, Αρ. Σπηλιωτόπουλου, Α. Διαμαντοπούλου, Κ. Αρβανιτόπουλου, Α. Λοβέρδου, Ν. Φίλη, Κ. Γαβρόγλου και τώρα Ν. Κεραμέως.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ