Υπ. Εσωτερικών: Κανονικά οι μαθητικές παρελάσεις σε όλη τη χώρα και στη Θεσσαλονίκη

Όλες οι παρελάσεις θα έχουν μέγιστη χρονική διάρκεια 60 λεπτών

22/10/2021

Ενημερώθηκε: 22/10/2021, 13:57

Άκουσε το άρθρο

Οι μαθητικές παρελάσεις παντού θα πραγματοποιηθούν κανονικά, ανακοίνωσε το υπουργείο Εσωτερικών, ενώ διευκρίνισε  ότι:

  • Η μαθητική παρέλαση της Θεσσαλονίκης πραγματοποιείται παραδοσιακά στις 27 Οκτωβρίου και θα πραγματοποιηθεί επίσης κανονικά.
  • Στη στρατιωτική παρέλαση της Θεσσαλονίκης θα παρελάσουν μόνο στρατιωτικά τμήματα.
  • Όλες οι παρελάσεις θα έχουν μέγιστη χρονική διάρκεια  60 λεπτών.

Το υπουργείο Εσωτερικών σημειώνει ότι, λόγω των μέτρων που λαμβάνονται για την αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, οι εορταστικές εκδηλώσεις, θα γίνουν σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις για λόγους δημόσιας υγείας.

Την παραπάνω διευκρίνιση εξέδωσε το υπουργείο Εσωτερικών , ύστερα από σχετική ανακοίνωση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, η οποία προκάλεσε παρερμηνεία σχετικά με τη μαθητική παρέλση στη Θεσσαλονίκη. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ