Ν. Φίλης: Το μήνυμα της επετείου του «ΟΧΙ»

28/10/2021

Ενημερώθηκε: 28/10/2021, 18:37

Άκουσε το άρθρο

Ο βουλευτής Α' Αθηνών Νίκος Φίλης, μετά την ολοκλήρωση της μαθητικής παρέλασης στο Σύνταγμα όπου εκπροσωπούσε το ΣΥΡΙΖΑ ως τομεάρχης Παιδείας, δήλωσε:

"Το μήνυμα της επετείου του «ΟΧΙ» είναι επίκαιρο. Είναι ο αγώνας κατά του φασισμού και του ναζισμού, που αυτό τον καιρό επιχειρούν να σηκώσουν ξανά κεφάλι. Κατά του ρατσισμού, του φυλετισμού και του σεξισμού. Είναι μήνυμα αλληλεγγύης σε μία περίοδο που η κοινωνία δοκιμάζεται από την υγειονομική και την οικονομική κρίση. Είναι μήνυμα Δημοκρατίας και ιδιαίτερα μήνυμα για την αναβάθμιση του δημόσιου σχολείου. Ενός σχολείου ποιότητας και ισότητας, χωρίς εμπόδια στην μόρφωση των παιδιών και με αναγνωρισμένο τον κοινωνικό ρόλο του εκπαιδευτικού. Χωρίς κανείς να επιτρέπεται να τον εκφοβίσει".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ