Απολύθηκε ο αναπληρωτής καθηγητής που φέρεται σε βίντεο να χτυπά μαθήτρια

Δείτε το βίντεο όπως προβλήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA

04/12/2021

Άκουσε το άρθρο

Απολύθηκε από το ΕΠΑΛ της Αττικής όπου δίδασκε ο αναπληρωτής εκπαιδευτικός , ο οποίος φέρεται σε βίντεο  να χτυπά μαθήτρια , μέσα στη αίθουσα, παρουσία συμμαθητών της..

Η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, μετά την προβολή του βίντεο από τον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA ζήτησε την άμμεση εκκίνηση της νόμιμης διαδικασίας , ώστε να αποδοθούν οι προβλεπόμνες κυρώσεις.

Έτσι συνήλθε άμεσα, την αμέσως επόμενη ημέρα , το Περιφερειακό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΠΥΣΔΕ), το οποίο εισηγήθηκε την καταγγελία της σύμβασης  του εκπαιδευτικού για ανάρμοστη συμπεριφορά.

Η εισήγηση έγινε δεκτή από το υπουργείο Παιδείας και αναμένεται η επίδοση της απόλυσης στον εκπαιδευτικό.

Στο βίντεο ο εκπαιδευτικός φέρεται , μέσα στην αίθουσα διδασκαλίας, να χτυπά στο πρόσωπο τη μαθήτρια, να της τραβά τα μαλλιά και να τη ρίχνει στο έδαφος.

Ακολούθησε ένταση   με τους υπόλοιπους μαθητές  να υπερασπίζονται τη συμμαθήτριά τους.

Στη συνέχεια μαθητές φέρεται  να    αναποδογύρισαν και να έσπασαν το αυτοκίνητο του συγκεκριμένου καθηγητή.

O καθηγητής ,  στο πλαίσιο αυτοφώρου , συνελήφθη.

 

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ