Διαμαρτυρία για το voucher από αποσπασμένο εκπαιδευτικό σε Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας

13/05/2022

Ενημερώθηκε: 19/05/2022, 18:04

Άκουσε το άρθρο

Αγαπητό esos

Είμαι μόνιμος εκπαιδευτικός και υπηρετώ με απόσπαση σε ένα Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας του νομού όπου είμαι μόνιμος.

Στην προσπάθεια μου να συνδεθώ στην πλατφόρμα της Ψηφιακής Μέριμνας, αντιμετώπισα την αδυναμία να προχωρήσω τη διαδικασία, καθώς λάμβανα συνεχώς απάντηση ότι δεν τηρώ τις προϋποθέσεις επιλογής.

Όμως μέσα στον αναλυτικό οδηγό του προγράμματος Ψηφιακή Μέριμνα ΙΙ στη σελίδα 9 παράγραφος 2.3 αναφέρεται ρητά ότι οι αποσπασμένοι εκπαιδευτικοί στα ΣΔΕ, καθώς και όσοι υπηρετούν ως διευθυντές και υποδιευθυντές ΣΔΕ ανήκουν σε κατηγορία όπου δεν αίρεται η επιλεξιμότητα (κατηγορία 5η (v.))

Σε επικοινωνία με άλλους συναδέλφους μόνιμους αποσπασμένους σε ΣΔΕ στην Ελλάδα είδα ότι και αυτοί αντιμετώπισαν το ίδιο πρόβλημα.

Εικάζω ότι πρόκειται για σοβαρό τεχνικό λάθος, καθώς οι μόνιμοι εκπαιδευτικοί που υπηρετούν ως διευθυντές και υποδιευθυντές στα ΣΔΕ γίνονται δεκτοί χωρίς προβλήματα, γεγονός που αποτελεί οφθαλμοφανή διάκριση μεταξύ μονίμων δημοσίων υπαλλήλων που υπηρετούν στην ίδια υπηρεσία (Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας).

Παρακαλώ να δημοσιοποιήσετε το ζήτημα, ώστε να διορθωθεί η αδικία αυτή απέναντι στους μόνιμους εκπαιδευτικούς των ΣΔΕ, οι οποίοι εκτελούν διδακτικό έργο.


"Ανακάλυψε όλες τις συσκευές για την Ψηφιακή Μέριμνα  στο you.gr". Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε (Τηλεφωνικές παραγγελίες: 211 999 1900)"


 

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ