Συστάσεις "Κοπτση" προς Διευθυντές υπ. Παιδείας: Μη δίνετε πληροφορίες στους δημοσιογράφους

Έκτακτη σύσκεψη μετά από εντολή της Ν. Κεραμέως

24/05/2022

Ενημερώθηκε: 24/05/2022, 14:46

Άκουσε το άρθρο

Σε έκτακτη σύσκεψη κάλεσε    ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Παιδείας Αλ. Κόπτσης,    τους Διευθυντές του υπουργείου Παιδείας, σήμερα το μεσημέρι, μετά από εντολή της υπουργού Ν. Κεραμέως.

Ο Αλ. Κόπτσης είπε στους Διευθυντές του υπουργείου ότι βλέπει πολλά δημοσιεύματα τα οποία δεν θα έπρεπε να βγαίνουν προς τα έξω.

" Το γραφείο της υπουργού δεν δίνει αυτές τις πληροφορίες ούτε το δικό μου . Άρα οι πληροφορίες μάλλον  φεύγουν από τις υπηρεσίες" είπε ο Γενικός Γραμματέας απευθυνόμενος στους Διευθυντές.

Στη συνέχεια ο Αλ. Κόπτσης έκανε συστάσεις στους Διευθυντές του υπουργείου να μην δίνουν πληροφορίες και τους υπενθύμισε πως το μοναδικό όργανο που μπορεί να παρέχει πληροφορίες στους δημοσιογράφους είναι το Γραφείο Τύπου.
 

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ