"Κρίσεις" στελεχών εκπαίδευσης: Άγνωστο πότε θα ανακοινωθούν οι νέοι Διευθυντές Εκπαίδευσης-"Βροχή" παραιτήσεων στα Συμβούλια Επιλογής Συμβούλων Εκπαίδευσης

Για την επιλογή των Συμβούλων Εκπαίδευσης, ίσως χρειαστεί μεγαλύτερος χρόνος από αυτόν που απαιτήθηκε για τους Διευθυντές Εκπαίδευσης

24/06/2022

Άκουσε το άρθρο

"Δεν γνωρίζουμε εάν θα ανακοινωθούν την άλλη ή την παραπάνω εβδομάδα οι τελικοί πίνακες μοριοδότησης των Διευθυντών Εκπαίδευσης" είπε στο  esos ανώτατη κυβερνητική  πηγή, με προσβάσεις στο υπουργείο Παιδείας και πρωθυπουργικό γραφείο.

Στην  ερώτησή μας γιατί αυτή η καθυστέρηση, η απάντηση που λάβαμε είναι:

"Μέχρι στιγμής τα πρακτικά, παρέδωσε μόνο ένα Συμβούλιο, και περιμένει το υπουργείο Παιδείας και από τα υπόλοιπα. Επίσης δεν παραδόθηκαν ακόμη οι τελικοί  πίνακες μοριοδότησης ενός Συμβουλίου".

 Η ίδια κυβερνητική πηγή , εξέφρασε την ανησυχία   για την πορεία επιλογής των Συμβούλων Εκπαίδευσης.

"Υπήρξαν  πολλές παραιτήσεις, οι οποίες ξεπερνούν τις δέκα από τα Συμβούλια Επιλογής" μας είπε και πρόσθεσε με νόημα: " για την επιλογή των Συμβούλων Εκπαίδευσης, ίσως  χρειαστεί  μεγαλύτερος χρόνος από αυτόν που απαιτήθηκε για τους Διευθυντές Εκπαίδευσης".

Οι παραιτήσεις

Ενώ έχουν σημειωθεί πάνω από δέκα παραιτήσεις από τα Συμβούλια Επιλογής κι έγιναν, αντίστοιχα, οι αντικαταστάσεις , το υπουργείο Παιδείας δεν έχει δημοσιεύσει μέχρι σήμερα , τις αποφάσεις στη Διαύγεια.

 

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ