Διορισμοί: Μέχρι την Παρασκευή η δημοσίευση των 8.487 νεοδιορισθέντων εκπαιδευτικών

Στις 26 Αυγούστου θα ανακοινωθούν τα ονόματα των αναπληρωτών εκπαιδευτικών σε ποιες Διευθύνσεις Εκπαίδευσης προσλαμβάνονται

08/08/2022

Ενημερώθηκε: 13/08/2022, 11:33

Άκουσε το άρθρο

Το αργότερο μέχρι την Παρασκευή  αναμένεται να δημοσιευθούν τα ονόματα των    εκπαιδευτικών, οι οποίοι διορίζονται στα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Μέχρι αύριο οι Διευθύνσεις Εκπαίδευσης θα έχουν ολοκληρώσει την   καταγραφή των 8.487 νεοδιορισθέντων στα Μητρώα Ανθρωπίνου Δυναμικού των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Οι  νεοδιόριστοι μπορούν να δουν τα ονόματα τους με τα στοιχεία του στον ειδικό ιστότοπο του υπουργείου Εσωτερικών  https://hr.apografi.gov.gr/login, μετά τη δημοσίευση των ονομάτων τους σε ΦΕΚ

Οι νεοδιόριστοι εκπαιδευτικοί θα πρέπει να παρουσιαστούν στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης 17 έως 24 Αυγούστου. Στο χρονικό αυτό διάστημα θα ορκιστούν και θα αναλάβουν    υπηρεσία.

Αναπληρωτές εκπαιδευτικοί

Μέχρι 16 Αυγούστου οι Διευθύνσεις Εκπαίδευσης θα πρέπει να καταχωρίσουν τα κενά εκπαιδευτικών των σχολείων.

Από 17 έως 19 Αυγούστου ο Περιφερειακοί Διευθυντές θα πρέπει να εγκρίνουν τις εισηγήσεις των κενών  των Διευθυντών Εκπαίδευσης

Στις 26 Αυγούστου θα ανακοινωθούν τα ονόματα των αναπληρωτών εκπαιδευτικών σε ποιες Διευθύνσεις Εκπαίδευσης προσλαμβάνονται.

Το διήμερο 27 και 28 Αυγούστου  ο προσληφθέντες αναπληρωτές θα πρέπει να δηλώσουν τα σχολεία στα οποία προτιμούν να τοποθετηθούν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ