Προσλήψεις αναπληρωτών: Το χρονοδιάγραμμα του υπ. Παιδείας

Στις 26 Αυγούστου θα ανακοινωθούν τα ονόματα των αναπληρωτών εκπαιδευτικών σε ποιες Διευθύνσεις Εκπαίδευσης προσλαμβάνονται.

10/08/2022

Άκουσε το άρθρο

Την Παρασκευή αναμένεται να εκδοθεί από το υπουργείο Παιδείας η εγκύκλιος με την οποία θα καλούνται οι εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης , οι οποίοι επιθυμούν να προσληφθούν ως αναπληρωτές (πλήρους ή  μειωμένου ωραρίου) να καταθέσουν  δήλωση προτίμησης περιοχών  για  το σχολικό έτος 2022-2023 στην ηλεκτρονική πλατφόρμα (https://opsyd.sch.gr/).

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα του υπουργείου παιδείας το οποίο ανακοινώθηκε στους Διευθυντές Εκπαίδευσης:

Μέχρι 16 Αυγούστου οι Διευθύνσεις Εκπαίδευσης θα πρέπει να καταχωρίσουν τα κενά εκπαιδευτικών των σχολείων.

Από 17 έως 19 Αυγούστου ο Περιφερειακοί Διευθυντές θα πρέπει να εγκρίνουν τις εισηγήσεις των κενών  των Διευθυντών Εκπαίδευσης

Στις 26 Αυγούστου θα ανακοινωθούν τα ονόματα των αναπληρωτών εκπαιδευτικών σε ποιες Διευθύνσεις Εκπαίδευσης προσλαμβάνονται.

Το διήμερο 27 και 28 Αυγούστου  ο προσληφθέντες αναπληρωτές θα πρέπει να δηλώσουν τα σχολεία στα οποία προτιμούν να τοποθετηθούν.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ