Ν. Κεραμέως: Γίνονται συζητήσεις για νέους διορισμούς μονίμων εκπαιδευτικών

Το 2023 η ανανέωση των πινάκων εκπαιδευτικών Γενικής Εκπαίδευσης

29/09/2022

Ενημερώθηκε: 15/03/2023, 12:33

Άκουσε το άρθρο

Γίνονται συζητήσεις, με τα συναρμόδια υπουργεία,  για διορισμούς μονίμων εκπαιδευτικών  στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, ανακοίνωσε σήμερα η υπουργός Παιδείας Ν. Κεραμέως, επιβεβαιώνοντας πλήρως το χθεσινό ρεπορτάζ του esos (Διαβάστε εδώ  το χθεσινό ρεπορτάζ του esos).

Οι συζητήσεις για νέους διορισμούς , είπε η υπουργός, γίνονται στη βάση των αναγκών που υπάρχουν στην εκπαίδευση.

Για τους πίνακες των εκπαιδευτικών η Νίκη Κεραμέως δήλωσε τα εξής:

  • Εχουμε ζητήσει   από το καλοκαίρι, από το ΑΣΕΠ των άνοιγμα των πινάκων των  εκπαιδευτιών. Οι πίνακες λήγουν τον Αύγουστο του 2023.
  • Σε συνεργασία με το ΑΣΕΠ να καταρτίζονται πίνακες  σε τακτά χρονικά διαστήματα και για να γίνει αυτό αντιληπτό είναι σημαντικό να εξηγήσουμε ότι πρέπει να ενημερώνονται οι πίνακες, προκειμένου να προσμετρώνται τα νέα  προσόντα που μπορεί να έχουν αποκτήσει οι εκπαιδευτικοί καθώς και η προϋπηρεσία τους.
  • Έχουμε προβλέψει διετή διάρκεια στους πίνακες . Της Ειδικής Αγωγής ανανεώθηκαν φέτος και προβλέπεται της Γενικής να ανανεωθούν του χρόνου.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ