Επιθυμία της Ν. Κεραμέως είναι η θητεία της στο υπ. Παιδείας να γίνει συνώνυμο της αναβάθμισης της Παιδείας

Πριν γίνω πολιτικός φωτογράφιζα γάμους και βαπτίσεις - Εμπνέομαι από τα παιδιά μου

01/10/2022

Άκουσε το άρθρο

"Θα ήθελα η θητεία μου να γίνει συνώνυμο της αναβάθμισης της δημόσιας εκπαίδευσης σε όλες τις βαθμίδες".

Την επιθυμία της αυτή διατύπωσε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως σε Συνέντευξη που παραχώρησε στο Βήμα της Κυριακής, και συνεχίζει:

  • Να με θυμούνται ως μια  πολιτικό που λειτουργεί με συνέπεια , αποφασιστικότητα και αποτελεσματικότητα και καταφέρνει να μετατρέπει τις δεσμεύσεις της σε πράξη.
  • Αυτή είναι η προσπάθειά μου  τα τρία τελευταία χρόνια στο υπουργείο Παιδείας.
  • Σημασία δεν έχουν τόσο οι οι μεταρρυθμίσεις που ονειρευόμαστε. Σημασία έχουν οι μεταρρυθμίσεις που υλοποιούμε. Και εμείς , εδώ και τρία χρόνια, υλοποιούμε μια ολιστική μεταρρύθμιση στο ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα

Ερώτηση: Ποιοι αποτελούν πρότυπο για εσάς σήμερα; Από ποιους εμπνέεστε; Ποιοι σας επηρεάζουν;

Απάντηση: Θα σας εκπλήξω! Από τα παιδιά μου, διότι βγάζουν από μέσα μου ότι πιο αυθόρμητο  έχω και βλέπω μέσα από τα δικά τους μάτια τον κόσμο διαφορετικά. Είναι πάρα πολύ αναζωογονητικό να έρχεσαι  σε επαφή με τα αθώα τους μάτια, επηρεάζει πολύ την οπτική της.

Σε άλλη ερώτηση για το ποια    δραστηριότητα την  βοηθά να ξεφύγει από την απαιτητική καθημερινότητα , η υπουργός Παιδείας απάντησε:

"Η φωτογραφία. Προτού ασχοληθώ ενεργά με την πολιτική, φωτογράφιζα για λογαριασμλο φίλων  γάμους, βαπτίσεις αφιλοκερδώς φυσικά. Με χαλαρώνει , μου αρέσει πολύ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ