Υπουργεία Παιδείας Ελλάδας- Μ.Βρετανίας: Τι κοινό έχουν (φωτό)

25/11/2022

Ενημερώθηκε: 26/11/2022, 16:29

Άκουσε το άρθρο

Τα δύο υπουργεία Παιδείας  Ελλάδας και Μεγάλης Βρετανίας στην αίθουσα  την οποία χρησιμοποιούν οι εκάστοτε υπουργοί για τις συναντήσεις τους με φορείς εμφανίζουν την ίδια εικόνα.

Έχουν, με τον ίδιο τρόπο,  αναρτημένες της φωτογραφίες όλων των πρώην υπουργών Παιδείας.

Δείτε τη φωτό από την αίθουσα της υπουργείου Παιδείας Μ. Βρετανίας:


Δείτε τη φωτό από την αίθουσα της υπουργείου Παιδείας  της Ελλάδας:

Δεν γνωρίζουμε εάν πρόκειται για σύμπτωση, αλλά οφείλουμε να υπενθυμίσουμε ότι μέχρι που το υπουργείο Παιδείας ήταν στο μισθωμένο ιστορικό κτήριο της εκκλησίας,  στην οδό Μητροπόλεως , στο Σύνταγμα , τα ονόματα των υπουργών αναγράφονταν , χωρίς φωτογραφίες στον 8ο όροφο του υπουργείου, στην είσοδο του γραφείου του υπουργού.

Στη συνέχεια όταν το υπουργείο μεταφέρθηκε στο Μαρούσι τα ονόματα των πρώην υπουργών αναρτήθηκαν με τις αντίστοιχες φωτογραφίες στην αίθουσα συναντήσεων .

Η αίθουσα αυτή στη συνέχεια πήρε το όνομα του αείμνηστου Γιάννη Παντή.

Σημείωση: Τις φωτό από το υπ. παιδείας της Μ. Βρετανίας μας τις έστειλε ένας εκ της αντιπροσωπείας που συνόδευε την υπουργό Παιδείας, προ ημερών,  στο Λονδίνο. Τον ευχαριστούμε.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ