Μεταθέσεις στα Μουσικά Σχολεία χωρίς γνωστοποίηση των μορίων

18/03/2023

Άκουσε το άρθρο

Το παρακάτω κείμενο υπογράφεται από 280 και πλέον εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων που διαμαρτύρονται για το σύστημα μεταθέσεων και αποσπάσεων στα Μουσικά Σχολεία.

"Εν έτει 2023 η διαδικασία των μεταθέσεων και αποσπάσεων δεν είναι ίδια για όλους τους εκπαιδευτικούς!!!!

Ενώ σε όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης υπάρχει πίνακας κατάταξης και ξεκάθαρη μοριοδότηση των υποψηφίων, για τα Μουσικά Σχολεία αρμόδιο όργανο είναι η Επιστημονική Επιτροπή Μουσικής Παιδείας η οποία μελετά τον φάκελο με το αναλυτικό βιογραφικό και τα προσόντα των υποψηφίων και αποφασίζει για τους μετατεθέντες. Εν συνεχεία μέσω του Υπουργείου γίνονται γνωστά τα ονόματα, χωρίς όμως να κοινοπιούνται τα μόρια που έλαβε ο κάθε υποψήφιος κατά τη συνεδρίαση της επιτροπής και χωρίς να δημοσιοποιείται πίνακας κατάταξης αξιολογικής σειράς με αποτέλεσμα να μας στερείται το δικαίωμα να γνωρίζουμε τη θέση που κατέχουμε μεταξύ των συνυποψηφίων μας αλλά και πώς μοριοδοτείται το κάθε προσόν.

Ζητάμε από το Υπουργείο να άρει αυτή την αδικία! Ζητάμε το αυτονόητο! Σύνταξη και δημοσιοποίηση πίνακα κατάταξης!!"

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ