ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ ΕΚΠ/ΚΟΥ ΕΡΓΟΥ

Κύρωση τελικού ενιαίου αξιολογικού πίνακα υποψηφίων Συντονιστών Εκπαιδευτικού Έργου κλάδου ΠΕ της ΠΔΕ Πελοποννήσου

Δημοσίευση: 20/03/2023
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Κυρώθηκε, από το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, και αναρτήθηκε στη Διαύγεια  ο τελικός  ενιαίος αξιολογικός πίνακας υποψηφίων Συντονιστών Εκπαιδευτικού Έργου κλάδου ΠΕ 02 της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Πελοποννήσου, μετά τις σχετικές αποφάσεις του Διοικητικού Εφετείου Τρίπολης και του  Δ ́ Περιφερειακού Συμβουλίου Επιλογής Συμβούλων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Σχόλια (5)

 
Αριστείδης ο δίκαιος
21 Μαρ 2023 06:30

Στο συμβούλιο ανατέθηκε η αρμοδιότητα να μετρήσει ξανά τις μονάδες των υποψηφίων έπειτα από δικαστική απόφαση ενός εκ των υποψηφίων το 2018.

 
ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ
21 Μαρ 2023 00:25

Aφού δεν υπάρχει αλλαγή στον πίνακα; Τι έγινε;

 
@Περσεφόνη
20 Μαρ 2023 20:18

Δεν καταλαβαίνω πώς συνδέεται το τέως Συμβούλιο Επιλογής Συντονιστών Εκπαιδευτικού έργου με το νύν Περιφέρ. Συμβούλιο Επιλογής Συμβούλων Εκπαίδευσης !!!Πρόλαβε ο συνάδελφος και πήγε στα διοικητικά δικαστήρια ή είχε πάει πριν χρόνια ;;!

 
Περσεφόνη
20 Μαρ 2023 16:53

Κυρώνουμε τον ακόλουθο τελικό ενιαίο αξιολογικό πίνακα υποψηφίων Συντονιστών Εκπαιδευτικού Έργου κλάδου ΠΕ 02 της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Πελοποννήσου, σε εφαρμογή δικαστικής απόφασης. Τελικά το προηγούμενο Συμβούλιο Eπιλογής (ΠΕΚΕΣ) είχε δίκιο; Και προς τι όλη αυτή η φασαρία; Υπάρχουν άλλοι λόγοι και άλλοι στόχοι πέρα από το διοικητικό κομμάτι;

 
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ!
20 Μαρ 2023 15:21

Κυρώνουμε τον ακόλουθο τελικό ενιαίο αξιολογικό πίνακα υποψηφίων Συντονιστών Εκπαιδευτικού Έργου κλάδου ΠΕ 02 της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Πελοποννήσου, σε εφαρμογή δικαστικής απόφασης, ως εξής....

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ!

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.