ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ

Με εντολή εισαγγελέα ελεύθερη η διευθύντρια του Γυμνασίου Ιωαννίνων για τον τραυματισμό του μαθητή μετά από πτώση που είχε στο αύλειο χώρο του σχολείου

Δημοσίευση: 30/03/2023
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Ελεύθερη με εντολή του Εισαγγελέα αφέθηκε η διευθύντρια  Γυμνασίου Ιωαννίνων , που συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης, για το αδίκημα της πρόκλησης σωματικής βλάβης από αμέλεια σε βάρος ενός 15χρονου μαθητή, που τραυματίστηκε ελαφρά μετά από πτώση που είχε στο αύλειο χώρο του σχολείου, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα epirusonline.gr.

Ο Εισαγγελέας    που ενημερώθηκε σχετικά, σύμφωνα πάντα με την ιστοσελίδα,έδωσε εντολή σύλληψης της διευθύντριας του σχολείου, η οποία προσήλθε αυτοβούλως στην Αστυνομία για να καταθέσει και λίγο αργότερα με προφορική εντολή του Εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερη.

Η δικογραφία πάντως θα υποβληθεί κανονικά, όπως άλλωστε είναι αυτονόητο, από τη στιγμή που υπήρξε τραυματισμός ενός μαθητή.

Αναφορικά με την υγεία του μαθητή, αυτή εξελίχθηκε ομαλά και ο νεαρός θα πάρει εξιτήριο σήμερα, ενώ το εργοτάξιο του δήμου ενημερώθηκε για να παρέμβει στην αυλή του σχολείου, ώστε να ενισχυθεί το σημείο της περίφραξης, η οποία υποχώρησε με αποτέλεσμα την πτώση του μαθητή.
 

Σχόλια (5)

 
ΔΑΣΚΑΛΑ
31 Μαρ 2023 23:17

Οι δντες είναι :λογιστές, τηλεφωνητές, γιατροί, ψυχολόγοι, μηχανικοί, γραμματείς, παιδαγωγοί, εκπαιδευτές ενηλίκων(γονείς), πληροφορικάριοι,
και όλα αυτά με ένα πτυχίο ΠΤΔΕ
Αυτά κι αν είναι ,,επαγγελματικά δικαιώματα,,,,,
Εδώ χρειάζεται να απαντήσει η ΔΟΕ , άφαντη κι αυτή.

 
Στο κελί 33
31 Μαρ 2023 21:25

@Διευθυντής
10' κύριε Διευθυντά. Τέτοιες μοναδικές επιμορφωτικές εμπειρίες στους υπαλλήλους του, μόνο το ΥΠΑΙΘ μπορεί και προσφέρει. Άντε και από του χρόνου να ενσωματωθεί ως προσόν στον επόμενο "καλυτερότερο" και να λαμβάνει μόρια.

 
Διευθυντής
31 Μαρ 2023 18:23

Καλωσορίσατε στο συναρπαστικότερο των επαγγελ΄μάτων! Ο Διευθυντής Σχολικής Μονάδας δουλεύει σαν είλωτας της γραφειοκρατείας. Αν τύχει καμία στραβή με το κτήριο ή την περίφραξη συλλαμβάνεται και συνεχίζει τη δουλειά από το κρατητήριο (επιτρέπεται στην περίπτωση αυτή να έχει μαζί του το laptop). Ζει τη διαρκή χαρά της έκπληξης!

 
doctor ekpaideusious
31 Μαρ 2023 12:10

Συγγνώμη αλλά το να συλλαμβάνεται ο εκάστοτε Δ/ντής ή Δ/ντρια σχολικής μονάδας, μετακυλώντας τις ευθύνες από τους πραγματικού ιθύνοντες για τη συντήρηση και επισκευή των σχολικών κτιρίων, πραγματικά με ξεπερνά! Τι δεν καταλαβαίνει η ελληνική κοινωνία; Υπεύθυνη για την επισκευή, συντήρηση και εξασφάλιση της ομαλής λειτουργίας των σχολικών μονάδων από κτιριακή άποψη, είναι η Δημοτική Αρχή. Επιτέλους, τέλος στον διασυρμό των εκπαιδευτικών!

 
Άρης
30 Μαρ 2023 20:49

Στριμωχτείτε για τις θέσεις δ/ντών όλοι εσείς οι ευέλπιδες και να τι σας περιμένει. Ό,τι και να συμβεί, όποιος και να φταίει, εσείς θα βρεθείτε με χειροπέδες! Τι άλλο θα δουν τα μάτια μας!

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.