Ανακλήθηκε πρόσληψη αναπληρώτριας επειδή στερούνταν της απαιτούμενης για το εκπαιδευτικό προσωπικό της ΕΑΕ εξειδίκευσης στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση

26/05/2023

Ενημερώθηκε: 26/05/2023, 11:08

Άκουσε το άρθρο

Ανακλήθηκε, από το υπουργείο Παιδείας,  η  πρόσληψη   αναπληρώτριας εκπαιδευτικού, κλάδου ΠΕ60 Νηπιαγωγών, η οποία ,  σύμφωνα με την απόφαση "εχώρησε μη νομίμως, επειδή, όπως διαπιστώθηκε, η εκπαιδευτικός στερείται της απαιτούμενης για το εκπαιδευτικό προσωπικό της ΕΑΕ εξειδίκευσης στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση και μη ορθώς εντάχθηκε στον προσωρινό αξιολογικό πίνακα κατάταξης Β ́  που καταρτίστηκε από το ΑΣΕΠ στο πλαίσιο της 3ΕΑ/2022  Προκήρυξης.

Ο τίτλος του προγράμματος μεταπτυχιακών σπουδών της εκπαιδευτικού  δεν περιλαμβάνεται στον κατάλογο των Π.Μ.Σ.  υπουργικής απόφασης, όπως ισχύει, με την οποία διαπιστώνεται η συνάφεια αυτών με τα αντικείμενα της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης και της Σχολικής Ψυχολογίας.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ