Ανοικτός ο υπουργός για αλλαγές στο Σχέδιο Νόμου για του Διευθυντές Σχολείων

24/05/2017

Άκουσε το άρθρο

Στο  τέλος της σημερινής  απογευματινής  συνεδρίασης   θα  δουμε και τι  συγκεκριμένες προτάσεις θα γίνουν και στην κατ’ άρθρον συζήτηση και εκεί να δούμε τι αποφάσεις μπορούμε να πάρουμε για ενδεχόμενες αλλαγές.

Τη δήλωση αυτή έκανε στην   Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου και τόνισε:

« Ακούσαμε τους φορείς, τα κόμματα θα συνεκτιμήσουν τις προτάσεις των φορέων και μετά την απογευματινή συνεδρίαση να δούμε τι αλλαγές μπορούν να γίνουν. Αυτή τη στιγμή δεν είναι ώριμο. Η υπουργική απόφαση θα είναι μια λεπτομερέστατη απόφαση ως προς την  διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουμε. Υπάρχουν κριτήρια που διατυπώνονται μέσα στο νόμο  ως προς την κρίση του συλλόγου. Αυτά θα διατυπωθούν θα έχουμε και την άποψη του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής και θα ενσωματωθεί αυτή η άποψη στην υπουργική απόφαση».

 

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ