Νέα συνεδρίαση για τη μετεξέλιξη του ΤΕΙ Αθήνας και του ΑΕΙ Πειραιά Τ.Τ. σε στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

23/06/2017

Άκουσε το άρθρο

Νέα συνεδρίαση πραγματοποίησε η Μεικτή Επιτροπή του ΑΕΙ Πειραιά Τ.Τ. και του ΤΕΙ Αθήνας   για τη μετεξέλιξή τους στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής.

Οπως δήλωσε ο πρόεδρος του ΤΕΙ Αθήνας Καθηγητής Μιχάλης Μπρατάκος «το κλίμα ήταν ιδιαίτερα συνεργατικό και εποικοδομητικό και υπήρξε συνέχεια στη συνδιαμόρφωση απόψεων για τα ακαδημαϊκά χαρακτηριστικά του νέου Πανεπιστημίου».

Οι άξονες στους οποίους κινούνται οι δυο Επιτροπές , τόνισε ο κ. Μπρατάκος, περιλαμβάνουν:

  1. το επιστημονικά δόκιμο των νέων Τμημάτων του Πανεπιστημίου,
  2. την υποστήριξη των νέων Τμημάτων από το υπάρχον Εκπαιδευτικό κλπ. προσωπικό μέσα σε πλαίσιο απρόσκοπτης ένταξης και κατά βούληση μετακίνησης του προσωπικού,
  3. τη διευκόλυνση ένταξης των υφιστάμενων φοιτητών στα νέα Τμήματα, και
  4. την ύπαρξη διαδικασίας ισοτίμησης των αποφοίτων με τα νέα Πανεπιστημιακά πτυχία.

 Η συνέχεια της λειτουργίας των δυο Επιτροπών θα πραγματοποιηθεί μετά την πρώτη θεσμική συγκρότηση και λειτουργία της αρμόδιας Επιτροπής  του υπουργείου Παιδείας για τη μετεξέλιξη του ΤΕΙ Αθήνας και του ΑΕΙ Πειραιά ΤΤ, που θα γίνει τη Δευτέρα 26-06-2017, η οποία και αναμένεται να εξειδικεύσει τις διαδικαστικές λεπτομέρειες του νέου εγχειρήματος.

 

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ