Εναλλακτική λύση πρόσληψης εκπαιδευτικών στα σχολεία εξωτερικού εξετάζει το υπουργείο Παιδείας

Ο κ. Ζουράρις διαβεβαιώνει ότι το υπουργείο Παιδείας καταβάλλει καθημερινά προσπάθειες προς την κατεύθυνση της, όσο το δυνατόν, πληρέστερης κάλυψης των εκπαιδευτικών κενών στις σχολικές μονάδες της Ελληνόγλωσσης Εκπαίδευσης.

14/11/2017

Άκουσε το άρθρο

Το υπουργείο Παιδείας επεξεργάζεται την εναλλακτική λύση της πρόσληψης εκπαιδευτικών με σύμβαση μετά από προκήρυξη σε κάθε χώρα.

Αυτό ανακοίνωσε στη Βουλή ο υφυπουργός Παιδείας Κώστας Ζουράρις, σε γραπτή απάντηση , ύστερα από σχετική ερώτηση Βουλευτών.

Παράλληλα ο κ. Ζουράρις διαβεβαιώνει ότι το υπουργείο Παιδείας καταβάλλει καθημερινά προσπάθειες  προς την κατεύθυνση της, όσο το δυνατόν, πληρέστερης κάλυψης των εκπαιδευτικών κενών  στις σχολικές μονάδες της Ελληνόγλωσσης Εκπαίδευσης.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΦ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ  ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ