Σε οργανικές θέσεις οι καθηγητές Α' βαθμίδας του Παν. Δυτ. Αττικής

23/05/2018

Ενημερώθηκε: 23/05/2018, 12:20

Άκουσε το άρθρο

Ολοκληρώθηκε από τις Επιτροπές του υπουργείου Παιδείας η επεξεργασία όλων των φακέλων των καθηγητών Α' βαθμίδας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής που έκαναν αίτηση  να μετατραπούν οι προσωποπαγείς θέσεις τους σε μόνιμες οργανικές της ίδιας βαθμίδας.

Η μοναδική Επιτροπή που έχει εκκρεμότητα εξέτασης μικρού αριθμού φακέλλων είναι η Επιτροπή που αξιολογεί τις αιτήσεις των καθηγητών της  Σχολής Διοικητικών, Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών.

Οι αποφάσεις των Επιτροπών υποβάλλονται στο υπουργείο Παιδείας  για έλεγχο νομιμότητας και κοινοποιούνται στη Διοικούσα Επιτροπή.

Αν δεν αναπεμφθούν μέσα σε δέκα (10) ημέρες από την περιέλευσή τους στο υπουργείο, θεωρούνται εγκεκριμένες και ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής εκδίδει για τη μετατροπή της θέσης σχετική πράξη που μνημονεύει τη θέση και το όνομα αυτού που την κατέχει και δημοσιεύεται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Οι καθηγητές που είτε δεν έκαναν αίτηση ή απορρίφθηκε από την αρμόδια Επιτροπή έχουν δικαίωμα να ζητήσουν   τη μετατροπή της προσωποπαγούς θέσης του σε μόνιμη οργανική θέση της ίδιας βαθμίδας, μέχρι 31 Αυγούστου 2024

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ