Δεν συζητήθηκαν οι επίκαιρες ερωτήσεις για την παιδεία

25/05/2018

Ενημερώθηκε: 25/05/2018, 15:34

Άκουσε το άρθρο

Δεν συζητήθηκαν οι προγραμματισμένες για τη σημερινή συνεδρίαση της Βουλής ,τέσσερις επίκαιρες ερωτήσεις για την παιδεία , λόγω απουσίας του υπουργού Παιδείας Κ. Γαβρόγλου, στο εξωτερικό.

Πρόκειται για τις εξής επίκαιρες ερωτήσεις :

1.  Του Η΄ Αντιπροέδρου της Βουλής και Βουλευτή Β΄ Πειραιά των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Δημητρίου Καμμένου , με θέμα: «Ποιήματα μίσους από παιδιά της μειονότητας σε τελετή στην Ξάνθη».

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ

2.  Του Βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης της Ένωσης Κεντρώων   Ιωάννη Σαρίδη , με θέμα: «Έλλειμα δημοκρατικής εκπροσώπησης φοιτητών στο ΕΑΠ».

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ
 
3. Της Βουλευτού Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας   Νίκης Κεραμέως , με θέμα: «Έχει τελικά κάποιο σχέδιο η Κυβέρνηση για τον τρόπο εισαγωγής στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση;»

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ

4. Του Βουλευτή Αχαΐας του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος  Νικολάου Καραθανασόπουλου , με θέμα: «Προβλήματα του τμήματος Αρχιτεκτονικής του Πανεπιστημίου Πατρών».

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ  

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ