H Καλλιτεχνική Επιτροπή για τα Μουσικά Σχολεία

15/11/2017

Ενημερώθηκε: 15/11/2017, 09:23

Άκουσε το άρθρο

Συγκροτήθηκε, με απόφαση του υπουργού Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου, η  Καλλιτεχνική Επιτροπή για θέματα που αφορούν στα Μουσικά Σχολεία με την ακόλουθη σύνθεση:

Τακτικά μέλη:

1) Σινόπουλος Σωκράτης του Ιωάννη, επίκουρος καθηγητής του Τμήματος Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, ως Πρόεδρος.

2) Πολυμενοπούλου Αικατερίνη του Ιωάννη, Σχολική Σύμβουλος κλάδου ΠΕ16 Μουσικής Π.Δ.Ε. Αττικής με έδρα τον Πειραιά και περιοχές ευθύνης Δ ́ Αθήνας, Δυτική Αττική και Π.Δ.Ε. Νοτίου Αιγαίου, ως αναπληρώτρια πρόεδρος.

3) Κουζηνόπουλος Ιορδάνης του Λαζάρου, εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ16 Μουσικής στο Μουσικό Σχολείο Ιλίου, ως μέλος.

4) Καραμάνου Αργυρώ του Λεωνίδα, εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ16 Μουσικής στο Μουσικό Σχολείο Ιλίου, ως μέλος.

5) Ανεμοδουριώτης Νικόλαος του Αθανασίου, εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ16 Μουσικής, Διευθυντής στο 2ο Γυμνάσιο Αγίων Αναργύρων ως μέλος.

Αναπληρωματικά μέλη:

1) Σιάσος Σπύρος του Χρήστου, εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ16 Μουσικής στο 6ο Γυμνάσιο Αγρινίου.

2) Χατζηνικολάου Σάββας του Στέργιου, εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ16 Μουσικής στο Μουσικό Σχολείο Ιλίου.

3) Δημητριάδης Δημήτριος του Δημητρίου, εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ16 Μουσικής στο Μουσικό Σχολείο Κομοτηνής.

4) Μαλαφής Ιωάννης του Γεωργίου, εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ16 Μουσικής στο Μουσικό Σχολείο Αλίμου.

5) Μαστροσάββα Τριανταφυλλιά του Ιπποκράτη, εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ16 Μουσικής στο Μουσικό Σχολείο Πειραιά .

Σε περίπτωση απουσίας τους, τα τακτικά μέλη θα αναπληρώνονται από τα αναπληρωματικά.

Σε περίπτωση που η Πολυμενοπούλου Αικατερίνη ασκεί χρέη αναπληρώτριας προέδρου, τη θέση της ως τακτικό μέλος της επιτροπής καταλαμβάνει ο Σιάσος Σπύρος.

Γραμματέας της Επιτροπής ορίστηκε  η Αιμηλία Γοναλάκη, εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ05 Γαλλικής, αποσπασμένη στη Διεύθυνση Σπουδών, Προγραμμάτων και Οργάνωσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Η Γραμματέας τηρεί τα πρακτικά των συνεδριάσεων, καλεί τα μέλη της Επιτροπής σε σύσκεψη μετά από συνεννόηση με τον Πρόεδρο και υποβάλλει τα πρακτικά των συνεδριάσεων στη Διεύθυνση Σπουδών, Προγραμμάτων και Οργάνωσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Αναπληρώτριες Γραμματείς της Επιτροπής ορίζονται οι:

• Δαναλάτου Μαργαρίτα, εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ05 Γαλλικής, αποσπασμένη στη Διεύθυνση Σπουδών, Προγραμμάτων και Οργάνωσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

• Κανελλοπούλου Θεόνη του Θεοδώρου, εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ19 Πληροφορικής, αποσπασμένη στη Διεύθυνση Σπουδών, Προγραμμάτων και Οργάνωσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Η θητεία της Επιτροπής ορίστηκε για τρία (3) χρόνια  

Διοικητική στήριξη της Επιτροπής θα παρέχεται από την Διεύθυνση Σπουδών, Προγραμμάτων και Οργάνωσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του ΥΠ.Π.Ε.Θ.
 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ