Με κατατακτήριες οι απόφοιτοι των συγχωνευμένων ΤΕΙ θα εγγράφονται στα Πανεπιστήμια

13/07/2018

Ενημερώθηκε: 14/07/2018, 08:13

Άκουσε το άρθρο

Με κατατακτήριες εξετάσεις, αλλά  με αυξημένο ποσοστό,θα εγγράφονται στα Πανεπιστήμια οι απόφοιτοι των συγχωνευμένων ΤΕΙ, ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Παιδείας Κ. Γαβρόγλου.

“Τα παιδιά που ήδη σπουδάζουν στα ΤΕΙ, σε περίπτωση που θα υπάρχουν συνέργειες με τα Πανεπιστήμια, μόλις είναι έτοιμα να πάρουν το πτυχίο τους, δηλαδή μόλις τελειώσουν τα Προγράμματα Σπουδών και τα μαθήματα τους, θα έχουν τη δυνατότητα να προχωρήσουν για να πάρουν πτυχίο. Τα παιδιά που ήδη έχουν πάρει πτυχίο -που αυτά είναι δεκάδες χιλιάδες- θα έχουν τη δυνατότητα με κατατακτήριες εξετάσεις με αυξημένο όμως ποσοστό, με κάποια πρόσθετα μαθήματα να αναβαθμίσουν το πτυχίο τους”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός Παιδείας.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ