Ο νέος πίνακας Συντονιστών Εκπαιδευτικού Εργου στην ΠΔΕ Αττικής

21/07/2018

Ενημερώθηκε: 21/07/2018, 17:17

Άκουσε το άρθρο

Στην ΠΔΕ Αττικής δημοσιεύτηκε νέος πίνακας δεκτών και μη δεκτών υποψηφίων, όχι όμως ακόμη ο πίνακας με τα μόρια.

Υπάρχει μάλιστα νέος χωριστός συμπληρωματικός πίνακας μη δεκτών υποψηφίων, 19 τον αριθμό, εκ των οποίων οι περισσότεροι αποκλείονται λόγω μη ύπαρξης Β2 ξένης γλώσσας.

Ένα απλό ερώτημα: Γιατί εξαρχής, από τους πρώτους πίνακες μη δεκτών και δεκτών δεν είχαν χαρακτηριστεί οι συγκεκριμένοι ως "μη δεκτοί";

Εκτός από το ερώτημα αυτό για την Αττική, υπάρχουν και άλλα ζητήματα όπως:

1. Από τη στιγμή που μετά από 18 ημέρες, δηλαδή από 2/7/2018 που έληξε η προθεσμία υποβολής αιτήσεων έως και 20/7/2018 που δόθηκαν στη δημοσιότητα και ΝΕΑ ονόματα μη δεκτών, προκύπτουν σημαντικά λάθη που βγάζουν εκτός διαδικασίας 19 Εκπαιδευτικούς που μόλις πριν μερικές ημέρες ήταν δεκτοί, τότε κανείς αναρωτιέται :

Α) Πόσο αξιόπιστη είναι η διαδικασία ;

Β) Πως είναι βέβαιοι οι Εκπαιδευτικοί ότι αυτές είναι όλες οι περιπτώσεις και  δεν θα προκύψουν και νέες περιπτώσεις ;

Γ) Πως είναι βέβαιοι οι Εκπαιδευτικοί ότι δεν υπάρχουν προβληματικές περιπτώσεις που δεν διαπιστώθηκαν και δεν θα διαπιστωθούν ποτέ ;

2. Για τους ΜΗ ΔΕΚΤΟΥΣ δεν υπάρχουν συγκεκριμένες αναφορές σε άρθρα του νόμου και με ποιο τρόπο αυτά εφαρμόζονται σε κάθε περίπτωση με αποτέλεσμα να υπάρχουν περιπτώσεις στις οποίες ΜΗ ΔΕΚΤΟΣ Εκπαιδευτικός δεν ξέρει την αιτιολόγηση του αποκλεισμού του.

 

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ