Την Παρασκευή οι τοποθετήσεις των Συντονιστών Εκπαιδευτικού Έργου

Στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας ο υπουργός Παιδείας Κ. Γαβρόγλου θα υπογράψει τη η Διαπιστωτική Πράξη έναρξης λειτουργίας των ΠΕ.Κ.Ε.Σ. και απαλλαγής από τα καθήκοντα των Σχολικών Συμβούλων.

24/09/2018

Ενημερώθηκε: 25/09/2018, 15:57

Άκουσε το άρθρο

 Την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου, θα γίνουν -εκτός απροόπτου, σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες του esos οι τοποθετήσεις των Συντονιστών Εκπαιδευτικού Εργου.

Ετσι από Δευτέρα οι Συντονιστές αναλαμβάνουν υπηρεσία, αρχίζοντας από τη συγκρότηση της υπηρεσίας τους με τη Γραμματειακή Υποστήριξη.

Στα  μέσα της ερχόμενης εβδομάδας ο υπουργός Παιδείας Κ. Γαβρόγλου θα υπογράψει τη    Διαπιστωτική Πράξη έναρξης λειτουργίας των ΠΕ.Κ.Ε.Σ. και απαλλαγής από τα καθήκοντα των Σχολικών Συμβούλων. 

Έρχονται καθηκοντολογία για τις Δομές Εκπαίδευσης

Το  καθηκοντολόγιο  για τη λειτουργία των Συντονιστών Εκπαιδευτικού Εργου  ετοιμάζει το επιτελείο του υπουργού Παιδείας Κ. Γαβρόγλου.

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες του esos:

Α. Για τους Συντονιστές Εκπαιδευτικού Εργου το ωράριο καθορίζεται από το υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης. Δηλαδή θα εφαρμοστει το ωράριο του δημοσίου υπαλλήλου και δεν θα έχει σχέση με το καθεστώς του Σχολικού Συμβούλου.

Β. Το  καθηκοντολόγιο Θα περιγράφει  τις αρμοδιότητες , τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις των Συντονιστών.

Γ. Το πλαίσιο της Γραμματειακής Υποστήριξης είναι επίσης ένα από τα θέματα  που θα αναφέρεται στο καθηκοντολόγιο.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ