Αποχαιρετισμός Παρασκευά Γιαλούρη, απερχόμενου Σχολικού Συμβούλου

“Μέσα από το "εργαλείο" της συνέντευξης, δεν κρίθηκα άξιος να επιλεγώ”.

10/10/2018

Άκουσε το άρθρο

Αγαπητοί συνάδελφοι,

μετά από 15 χρόνια από την πρώτη επιλογή μου ως Σχολικού Συμβούλου, κατά την πρόσφατη διαδικασία επιλογής Συντονιστών Εκπαιδευτικού Έργου, και μέσα από το "εργαλείο" της συνέντευξης, δεν κρίθηκα άξιος να επιλεγώ.

Στους επιλεγέντες, και ιδιαίτερα στην κα Κοντογεωργίου, που θα έχει πλέον την επιστημονική εποπτεία του κλάδου ΠΕ04 στη Δ΄  Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αθήνας, μαζί με τα συγχαρητήριά μου, εύχομαι καλή δύναμη και καλή επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα.

Αγαπητοί συνάδελφοι,

αποχωρώντας από τη θέση του Σχολικού Σύμβουλου, επιθυμώ να σας  ευχαριστήσω για τη συνεργασία που είχαμε για περισσότερο από οκτώ χρόνια. Προσπάθησα, όσο μπορούσα, να είμαι δίπλα σε εσάς  και κοντά στα σχολεία. Εσείς θα κρίνετε το αποτέλεσμα των προσπαθειών μου, το κατά πόσον ήμουν χρήσιμος καθώς  και τον τρόπο με τον όποιο άσκησα τα καθήκοντα μου.

Τέλος αισθάνομαι την ανάγκη να απευθύνω ιδιαίτερες ευχαριστίες σε όλους εκείνους που τις τελευταίες ημέρες, με διάφορους τρόπους, επικοινώνησαν μαζί μου για να  εκφράσουν την εκτίμηση τους.

Καλή συνέχεια στο έργο σας, υγεία και ό,τι καλό  στη ζωή σας.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Δρ. Παρασκευάς Γιαλούρης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ