Η αποχαιρετιστήρια επιστολή του Γ. Κουμέντου

Δημοσίευση: 07/01/2013

Τελευταία Ενημέρωση: 05/06/2014, 21:36

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Ειδική μνεία στους «μάχιμους» εκπαιδευτικούς, που καθημερινά μάχονται στη τάξη καθώς και στους διοικητικούς υπαλλήλους κάνει στην αποχαιρετιστήρια επιστολή προς την κοινότητα της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ο απερχόμενος Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Αττικής Γιάννης Κουμέντος, ενώ δεν κάνει καμία αναφορά στη συνεργασία τους με τους πολιτικούς προϊσταμένους του (υπουργούς).
Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΣ: 1. Σχολικούς Συμβούλους Π.Ε και Δ.Ε
2. Διευθυντές Διευθύνσεων Π.Ε και Δ.Ε.
3. Διευθυντές Σχολικών Μονάδων Π.Ε και Δ.Ε
(μέσω Διευθύνσεων)
4. Προϊσταμένους ΚΕΔΔΥ
5. Υπεύθυνους ΚΠΕ
6. Διευθυντές ΠΕΚ
ΘΕΜΑ: «Ευχαριστήρια Επιστολή»

Αγαπητοί συνεργάτες,
Με την αποχώρησή μου από τα καθήκοντα του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Αττικής θα ήθελα θερμά να σας ευχαριστήσω για τη συνεργασία μας στα τρία χρόνια της θητείας μου.
Κάτω από δύσκολες και αντίξοες συνθήκες, προσπαθήσαμε πάντα από κοινού να επιλύσουμε τα όποια προβλήματα και να προωθήσουμε αλλαγές προς όφελος της εκπαιδευτικής κοινότητας.
Συνοδοιπόρους στη προσπάθειά μας αυτή, είχαμε τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς, που καθημερινά μάχονται στη τάξη καθώς και τους διοικητικούς υπαλλήλους.
Εύχομαι καλή δύναμη στη συνέχιση του έργου σας.

Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ Ν. ΚΟΥΜΕΝΤΟΣ


Διεύθυνση URL: https://www.esos.gr/arthra/defterovathmia-ekpaidefsi/eidisis-defterovathmia-ekpaidefsi/h-apoxairetisthria-epistolh-toy-g-koymentoy