Τυπώνεται -εκτός απροόπτου-για 100 σχολεία το νέο βιβλίο της Ιστορίας ΣΤ Δημοτικού

Δημοσίευση: 13/02/2012

Τελευταία Ενημέρωση: 12/05/2014, 19:02

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

ύστερα από πιέσεις που δέχθηκε από τον Αναπληρωτή υπουργό Κ. Αρβανιτόπουλο, έδωσε εντολή στην αρμόδια Διεύθυνση του υπουργείου νε ετοιμάσει Σχέδιο υπουργικής Απόφασης για την εκτύπωση και αποστολή του βιβλίου σε εκατό σχολεία για την πιλοτική διδασκαλία.
Εκτός απροόπτου, τις επόμενες ημέρες η υφυπουργός παιδείας αναμένεται να υπογράψει σχετική απόφαση.
Υπενθυμίζεται ότι  2008, ανατέθηκε η συγγραφή νέου βιβλίου Ιστορίας σε ομάδα ιστορικών υπό τον καθηγητή Νεώτερης Ιστορίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Γιάννη Κολιόπουλο, στην οποία συμμετείχαν ο καθηγητής επίσης νεώτερης Ιστορίας Ιάκωβος Μιχαηλίδης, ο φιλόλογος Χαράλαμπος Μηνάογλου και ο σχολικός σύμβουλος Αθανάσιος Καλλιανιώτης.
Τα υπόλοιπα σχολεία
Σήμερα Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου η κ. Χριστοφιλοπούλου υπέγραψε απόφαση με την οποία εγκρίνεται η εκτύπωση του εν χρήσει διδακτικού βιβλίου της Ιστορίας «Νεότερα Χρονικά» με κάποιες διορθώσεις που υπέδειξε το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ)


Διεύθυνση URL: https://www.esos.gr/arthra/protobathmia-ekpaideysi-eidisis/eidisis-protovathmia-ekpaidefsi/typvnetai-ektos-aprooptoy-gia-100-sxoleia-to-neo-biblio-ths-istorias-st-dhmotikoy