Έως 15 Ιουνίου η αποστολή διδάκτρων στο Παρατηρητήριο Τιμών & Τιμοληψιών

Δημοσίευση: 06/06/2014

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Έως 15 Ιουνίου η αποστολή διδάκτρων στο Παρατηρητήριο Τιμών & Τιμοληψιών

Υπενθυμίζουμε ότι το αργότερο μέχρι τις 15 Ιουνίου 2014 είναι υποχρεωτικό βάση της Α.Δ. 4/2010 να αποστείλετε ηλεκτρονικά τον τιμοκατάλογο των παρεχόμενων εκπαιδευτικών υπηρεσιών σας για το επόμενο διδακτικό έτος στη Δ/νση Παρατηρητηρίου Τιμών και Τιμοληψιών του Υπ.Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας (ηλεκτρονική διεύθυνση: ftsirog@e-prices.gr). Η Α.Δ. 4/2010 και το υπόδειγμα φόρμας υποβολής τιμοκαταλόγων είναι αναρτημένα στο νέο ιστότοπο του Παρατηρητηρίου Τιμών www.e-prices.gr.
Τη φόρμα υποβολής την κατεβάζετε ως εξής:
    Μπαίνουμε στη σελίδα www.e-prices.gr.
    Αναζητούμε «Χρήσιμοι Σύνδεσμοι» και επιλέγουμε «Οδηγίες υποβολής διδάκτρων».
    Στις «Αγορανομικές Διατάξεις του 2010» ανοίγουμε τη «Φόρμα Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης» και τη μεταφορτώνουμε (download) στον υπολογιστή μας.
Παρακαλούμε όπως μεριμνήσετε για την έγκαιρη αποστολή των διδάκτρων σας, αν δεν το έχετε ήδη κάνει. Οι παραβάτες τιμωρούνται με διοικητικό πρόστιμο δύο χιλιάδων ευρώ (2000,00€) και το πρόστιμο διπλασιάζεται σε περίπτωση υποτροπής. (ΦΕΚ 2044/Β/22-8-2013, Άρθρο 87)
Αθήνα, 14 Μαΐου 2014
Από τη Γραμματεία της Ο.Ε.Φ.Ε.

Για να δείτε το ΦΕΚ κάντε κλικ ΕΔΩ


Διεύθυνση URL: https://www.esos.gr/arthra/frontisthria-kai-kjg/frontistiria/evs-15-ioynioy-h-apostolh-didaktrvn-sto-parathrhthrio-timvn-and-timolhcivn