Μαθητής Γυμνασίου με βαριά συμπτώματα κορονοϊού στο νοσοκομείο στο Ρίο

Δημοσίευση: 23/10/2020

Τελευταία Ενημέρωση: 25/10/2020, 09:03

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Μαθητής Γυμνασίου με βαριά συμπτώματα κορονοϊού στο νοσοκομείο στο Ρίο

Ενας 14χρονος μαθητής   μεταφέρθηκε χθες βράδυ για νοσηλεία από την Ηλεία στην κλινική κορωνοϊού του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Πατρών, σύμφωνα με τον ιστότοπο thebest.

Ο 14χρονος ο οποίος έχει βαριά συμπτώματα, είναι ανάμεσα στα 21 περιστατικά κορωνοϊού που νοσηλεύονται στα δυο νοσοκομεία της Πάτρας, ενώ χθες καταγράφηκαν εννέα ακόμη θετικά κρούσματα στην Αχαΐα.

Πρόκειται για το πρώτο περιστατικό ανήλικου που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο αναφοράς της Πάτρας.

 

Σχόλια (8)

ΑΡΓΥΡΩ
|

@ μένουμε νοσοκομείο
Σε πόσους γονείς έχει συμβεί να μείνει κάποτε το παιδί τους στο νοσοκομείο από υψηλό πυρετό, ή από γαστρεντερίτιδα ή επειδή χτύπησε στο κεφάλι και ζαλίστηκε! Θέλω να πω ότι ο τρόμος ποτέ δεν ωφελεί! Όσο για τα τεστ νομίζω πως ένας ξερός αριθμός θετικών που ονομάζονται όλα κρούσματα από ΜΜΕ δεν οδηγεί σε σωστή εκτίμηση της κατάστασης. Να μας πουν λοιπόν πόσοι από αυτούς νοσουν, πόσοι είναι ασυμπτωματικοι και με τι ιικο φορτίο. Αυτά θέλουν να μάθουν οι πολίτες. Μπορούν ή μήπως δε θέλουν?

Μένουμε νοσοκομείο
|

@τι άλλο;
Έκλεισαν τα σχολεία για μία χρονιά? Για δύο μήνες έκλεισαν και η κυβέρνηση διαλαλούσε, ότι πήρε τα ΣΩΣΤΑ μέτρα (μεταξύ των οποίων ήταν και το να κλείσει ΠΡΩΤΑ τα σχολεία) και γι' αυτό είχαμε τόσο λίγα κρούσματα! Το χρυσοπληρωμένο "Μένουμε σπίτι" των καναλιών, κι αυτό το ξεχάσατε? Είπαμε να ξεχνάμε αλλά όχι και σε ρυθμούς Αλτζχάιμερ. Τέλος, τα νούμερα των κρουσμάτων και των θανάτων, τα παρακολουθείτε καθόλου? Κανείς δεν θέλει ούτε κλειστά σχολεία ούτε "Μένουμε σπίτι" αλλά αν είναι να "Μένουμε νοσοκομείο"?

ΑΡΓΥΡΩ
|

Το παιδί ούτε δύο 24ωρα δε νοσηλεύτηκε. Ας σοβαρευτούμε λίγο.

τι άλλο;
|

Μήπως να κλείσουν τα σχολεία για δεύτερη χρονιά και να καθόμαστε στο σπίτι μας; Παιδιά στο σπίτι, εκπαιδευτικοί στο σπίτι, γονείς στο σπίτι. Αυτό θέλετε;

ΩΧ ΩΧ
|

Αν κάνουν τεστ θα βρουν πολλούς μαθητές και εκπαιδευτικούς θετικούς και θα πάψουν να λένε εξυπνάδες.Είναι υπόλογοι για την ανοργανωσιά και την ανευθυνότητά τους!

Γκούχου γκούχου
|

@Σοφία
Ε αφού τα είπαμε αυτά.... είναι θέμα ατομικής ευθύνης. Δεν θα έχουμε κάνει αυτά που μας είπαν οι "ειδικοί". Δεν πιστεύω να μην έχετε παγουρίνο αγαπητή μου?....

Σοφία
|

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ-ΤΡΙΕΣ ΚΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ;;;;;

ΘΑΝΑΣΗΣ
|

Θα λογοδοτήσει άραγε κανείς για τ έγκλημα αυτό που διαπράττεται στα σχολεία; Ή θα επικαλεστούν πάλι πλασματικά ποσοστά, για να δικαιολογήσουν την ανικανότητά και την ισχυρογνωμοσύνη τους; Ο τρόπος με τον οποίο ανοίξατε τα σχολεία και η μη διενέργεια εκτεταμένων ελέγχων- τεστ έχει δημιουργήσει υγειονομικές βόμβες.


Διεύθυνση URL: https://www.esos.gr/arthra/69990/mathitis-gymnasioy-me-varia-symptomata-koronoioy-sto-nosokomeio-sto-rio