Προσωρινοί αξιολογικοί πίνακες κατάταξης εκπαιδευτικών για τις ελληνόγλωσσες μονάδες εξωτερικού

Δημοσίευση: 10/04/2023

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Προσωρινοί αξιολογικοί πίνακες κατάταξης εκπαιδευτικών για τις ελληνόγλωσσες μονάδες εξωτερικού

Σύμφωνα με την αριθμ. πρωτ. 27766/Η2/10-3-2023 (ΑΔΑ ΡΡΦ246ΜΤΛΗ-Λ3Θ) Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος εκπαιδευτικών για απόσπαση στο εξωτερικό από το σχολικό έτος 2023-2024 και από το ημερολογιακό έτος 2024 Νοτίου Ημισφαιρίου, αναρτώνται οι προσωρινοί αξιολογικοί πίνακες κατάταξης των εκπαιδευτικών που υπέβαλαν αίτηση απόσπασης για τις ελληνόγλωσσες μονάδες εξωτερικού, σε δύο (2) αρχεία excel, τον πίνακα κατάταξης και τον πίνακα απορριφθεισών αιτήσεων.

  • Πατήστε  εδώ για να ανοίξετε τον  προσωρινό  κατάλογο  κατάταξης εκπαιδευτικών και τις  απορριφθείσες αιτήσεις ΕΔΩ

Οι υποψήφιοι κατατάσσονται, κατά χώρα και κλάδο, ανάλογα με τη γνώση της ξένης γλώσσας, την οποία δηλώνουν και αποδεικνύουν με τα συνημμένα στην αίτησή τους πιστοποιητικά γλωσσομάθειας, όπως ορίζεται στην ως άνω πρόσκληση.

Δεν συμπεριλαμβάνονται στον αξιολογικό πίνακα κατάταξης αλλά στον πίνακα απορριφθεισών αιτήσεων οι εκπαιδευτικοί των οποίων η αίτηση απορρίφθηκε για το λόγο που αναφέρεται στον καθένα.

Σε περίπτωση που εκπαιδευτικός θεωρεί ότι συντρέχει λόγος ένστασης μπορεί να αποστείλει ένσταση με τα επισυναπτόμενα δικαιολογητικά, αποκλειστικά μόνο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: enstaseis-dipode@minedu.gov.gr, έως και την Πέμπτη 13-4-2023 και ώρα 23:59, δηλώνοντας, για διευκόλυνση της υπηρεσίας, στο θέμα το ονοματεπώνυμο και αναφέροντας συνοπτικά και με σαφήνεια τους λόγους υποβολής της. Ενστάσεις, οι οποίες δεν θα αποσταλούν εμπρόθεσμα και στην ανωτέρω ηλεκτρονική διεύθυνση δεν θα γίνονται δεκτές.

 

Σχόλια (14)

ΚΑΤΕΡΙΝΑ
|

ΠΟΤΕ ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ;

Για τη Μαρια
|

Μαρία οι συνάδελφοι γνωρίζουν τις δυσκολίες γι'αυτό και δεν έρχονται ,δεν είναι βλέπεις άνεργοι έχουν την οργανική τους στη Ελλάδα ,την οικογένεια τους ,το φιλικο περιβάλλον την ζωή τους ...δυστυχώς τα σχολεία της ομογενειας αργά ή γρήγορα θα κλείσουν ..λυοαμαι

Σαβ. Γεώργιος ΠΕ 70
|

Έτσι ακριβώς είναι ,η παράδοση θέλει να ανοίγουν τα σχολεία τέλη Οκτωβρίου ,να υπολειτουργούν και να φταίνε οι εκπαιδευτικοί που δεν ενδιαφέρονται να ζητήσουν απόσπαση στην αλλοδαπή,είναι ευκαιρία ξέρετε με το επιμισθιο των 1000 ευρώ γιατί τόση αξία έχει εάν αφαιρέσεις τον πληθωρισμό ,να γνωρίσουν οι συνάδελφοι και να ζήσουν εποχές του 1950 όταν η μεσογειακή δίαιτα ήταν ο μόνος τρόπος για να επιζήσεις!

Αποσπασμενος
|

Θα σταματήσει βέβαια και θα ολοκληρωθεί τέλη Σεπτεμβρίου,μη τυχόν και ανοίξουν κανονικά τα σχολεία της ομογένειας ενάντια στην παράδοση που έχει δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια! Μια παράδοση που ξεκίνησε με το νομοσχέδιο αισχος του Φιλη Γαβρογλου και ολοκληρώθηκε με την Κεραμεως.

ΜΑΡΙΑ
|

Λόγω εκλογικής περιόδου θα σταματήσει η διαδικασία των αποσπάσεων;

Τα εντός και τα εκτός
|

@Σαβ. Γεώργιος ΠΕ 70 και @makkis
Κι αν αυτό ακριβώς περιμένουν για να πουν πχ "Λεφτά δεν υπάρχουν, δεν υπάρχει πλέον και ενδιαφέρον-ζήτηση, άρα το κλείνουμε το μαγαζί..... κι ας ανοίξουν ιδιωτικά"? Εδώ "προβλήματα με σχολικές μονάδες που υπολειτουργούν εδώ και πολλά χρόνια" έχουμε εντός και δεν ενδιαφέρονται-δίνουν λύσεις.

Αθανασία
|

Υπάρχουν πολλά προβλήματα
Το κυρίαρχο σχετίζεται με το επιμίσθιο και το αυξημένο κόστος διαβίωσης ειδικά στη Βαυαρία.
Το άλλο αφορά στο συνολικό αριθμό των ημερών των αναρρωτικών αδειών στα 4 χρόνια απόσπασης το οποίο δεν είναι ευρέως γνωστό. Και μιλάμε για 60 ημέρες (με τα σαββατοκύριακα μέσα) σε 4 χρόνια!!!

Σαβ. Γεώργιος ΠΕ 70
|

Έτσι μπράβο makkis .ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ και να δείτε πόσο γρήγορα αυξάνεται το επιμισθιο και λύνονται τα προβλήματα με σχολικές μονάδες που υπολειτουργούν εδώ και πολλά χρόνια γιατί τάχα μου δεν ενδιαφερόμαστε για την ομογένεια !ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΙΣΘΙΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ( 2000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΛΕΩ)

makkis
|

ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΥΞΗΣΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΜΙΣΘΙΟ
ΟΠΩΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ!!!

maria
|

Ως μητέρα μαθητή ελληνικού σχολείου στο Μόναχο, θεωρώ ότι οι εκπαιδευτικοί θα πρέπει να γνωρίζουν τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουν για να αποφύγουμε τις ανακλήσεις των αποσπάσεων, οι οποίες γίνονται εις βάρος των παιδιών μας.

Όχι βεβαια
|

δεν θα αφήσουμε τους συναδέλφους να αποφασίσουν μόνοι τους πρέπει να γνωρίζουν ότι το κόστος ζωής ειδικά στη νότια Γερμανία έχει ξεφύγει παντελώς ,ο πληθωρισμός καλπαζει ,το επιμισθιο παραμένει όπως διαμορφώθηκε το 2011 ,πρέπει να γνωρίζουν οι συνάδελφοι ότι για να αντεπεξέλθουν θα χρειαστούν το επιμισθιο + το μισθό τους και για την αρχή 5000 ευροπουλα .

ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΟΣ
|

Bougdani συμφωνώ μαζί σου. Κάθε φορά γράφουν κάποιοι για ανακλήσεις που θα γίνουν σε συγκεκριμένη περιοχή (Γερμανία). Μάλλον αυτοί που τα γράφουν κάτι φοβούνται και όλοι ξέρουμε τι γίνεται!!! Συνάδελφοι, τολμήστε και πηγαίνετε στο εξωτερικό. Μην ακούτε δεξιά και αριστερά τι σας λένε. Πηγαίνετε και εσείς θα κρίνετε την κατάσταση που επικρατεί εκεί. Κάντε την έρευνά σας μέσω των Συντονιστικών Γραφείων και με συναδέλφους που υπηρετούν στην χώρα που επιθυμείτε να αποσπαστείτε. Εγώ είμαι ήδη στον τρίτο χρόνο της απόσπασης μαζί με τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου. Δυσκολίες υπήρξαν στην αρχή και ξεπεράστηκαν. Μη το βάλετε κάτω με τις πρώτες δυσκολίες. Μετά από 2 - 3 μήνες θα έχετε συνηθίσει. Μη βιαστείτε να κάνετε ανάκληση. Θα το μετανιώσετε αργότερα. Σας εύχομαι ολόψυχα να πάτε εκεί που επιθυμείτε.

bougdani
|

Μήπως είναι καλύτερα να αφήσουμε τους συναδέλφους να αποφασίσουν μόνοι τους; Και να αφήσουμε τις ανακλήσεις και τα άγρια άλογα;

Σαββίδης Γεώργιος ΠΕ 70
|

Επιδιώξετε πριν τις εκλογές αύξηση του επιμισθιου γιατί αγαπητοί συνάδελφοι θα ταλαιπωρηθείτε και τέλη Σεπτέμβρη θα ανακαλεσετε! Ειδικά οι υποψήφιοι προς απόσπαση στη νότια Γερμανία!


Διεύθυνση URL: https://www.esos.gr/arthra/82798/prosorinoi-axiologikoi-pinakes-katataxis-ekpaideytikon-gia-tis-ellinoglosses-monades