Καύσωνας: Κλειστά τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στην Αθήνα και Πειραιά αύριο και μεθαύριο

Δημοσίευση: 11/06/2024

Τελευταία Ενημέρωση: 11/06/2024, 15:49

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Σχολείο

Κανονικά θα γίνουν οι εξετάσεις στα Γυμνάσια και Λύκεια

Κλειστά θα είναι αύριο Τετάρτη και μεθαύριο τα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά σχολεία στον δήμο Αθηναίων, λόγω καύσωνα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Αθηναίων, αναστέλλεται η εκπαιδευτική λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης εντός του Δήμου Αθηναίων, για την Τετάρτη 12 Ιουνίου και την Πέμπτη 13 Ιουνίου, ενόψει του επικείμενου καύσωνα.

Η κατάσταση για την Παρασκευή 14 Ιουνίου θα επανεκτιμηθεί την Πέμπτη ανάλογα με το δελτίο επικινδυνότητας.

Οι εξετάσεις στα Γυμνάσια και Λύκεια  θα διεξαχθούν κανονικά.

Δήμος Πειραιά

Με  απόφαση του Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη,  αναστέλλεται λόγω του επικείμενου καύσωνα, η εκπαιδευτική λειτουργία όλων των Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά Σχολεία εντός του Δήμου Πειραιά), καθώς και τα Εργαστήρια Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης:  Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Πειραιά και Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Άνοιξη, αύριο Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024 μετά τις 13:15 (δεν θα λειτουργήσουν τα ολοήμερα τμήματα).

Την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024,  όλες οι παραπάνω σχολικές μονάδες δεν θα λειτουργήσουν καθόλου, συμπεριλαμβανομένων και των Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Πειραιά.

 

Σχόλια (1)

Αλέξης
|

Κανονικά οι εξετάσεις στα Γυμνάσια-Λύκεια και στις Πανελλήνιες σε αίθουσες-θερμοκήπια χωρίς ούτε καν έναν ανεμιστήρα και κανονικά η βαθμολόγηση γραπτών πανελληνίων σε βαθμολογικά κέντρα που "βράζουν" και έχουν αιρ-κοντίσιον μόνο στο γραφείο του προέδρου του βαθμολογικού ...


Διεύθυνση URL: https://www.esos.gr/arthra/88566/kaysonas-kleista-ta-sholeia-tis-protobathmias-ekpaideysis-stin-athina-kai-peiraia