ΙΕΠ : 155 από τα 167 στελέχη εκπαίδευσης συμμετείχαν στο επιμορφωτικό σεμινάριο αξιολόγησης

Δημοσίευση: 26/03/2014

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

ΙΕΠ : 155 από τα 167  στελέχη εκπαίδευσης συμμετείχαν στο επιμορφωτικό σεμινάριο αξιολόγησης

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρώτο Σεμινάριο Επιμόρφωσης των Στελεχών Διοίκησης της Εκπαίδευσης για θέματα αξιολόγησης στο πλαίσιο της συγχρηματοδοτούμενης Πράξης «Προκαταρκτικές ενέργειες για την εφαρμογή συστήματος αξιολόγησης», που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο στο υπουργείο Παιδείας, ανακοίνωσε το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής.
«Η συμμετοχή ήταν καθολική», υποστηρίζει το ΙΕΠ σημειώνοντας ότι «Συμμετείχαν 155 από τα 167 Στελέχη Διοίκησης της Εκπαίδευσης (Γενικοί Δ/ντές ΥΠΑΙ.Θ, Δ/ντές ΥΠΑΙ.Θ, Περιφερειακοί Δ/ντές Εκπ/σης, Προϊστάμενοι Επιστημονικής και Παιδαγωγικής Καθοδήγησης καθώς και όλοι οι Δ/ντές Πρωτ/θμιας και Δευτ/θμιας Εκπ/σης). Απουσίασαν δώδεκα Δ/ντές Εκπ/σης για υπηρεσιακούς και προσωπικούς λόγους, οι οποίοι και θα επιμορφωθούν εξ αποστάσεως».
ΔΟΕ: Μόνο 62 στελέχη συμμετείχαν
Η Διδασκαλική Ομοσπονδία με σημερινή ανακοίνωση (Διαβάστε εδώ) κάνο λόγο για συμμετοχή μόνον 62 στελεχών εκπαίδευσης στο σεμινάριο.


Διεύθυνση URL: https://www.esos.gr/arthra/axiologisi-ekpaideytikon-daskalon-kauhghton-protobathmias-deyterobathmias-ekpaideysis/iep-155-apo-ta-167-stelexh-ekpaideyshs-symmeteixan-sto-epimorfvtiko-seminario-ajiologhshs