Ημέρες λειτουργίας των Λυκείων για την υποστήριξη της ηλεκτρονικής υποβολής Μηχανογραφικού Δελτίου

Δημοσίευση: 01/07/2014

Τελευταία Ενημέρωση: 23/09/2014, 23:41

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Ημέρες λειτουργίας των Λυκείων για την υποστήριξη της ηλεκτρονικής υποβολής Μηχανογραφικού Δελτίου

Επειδή κάποιοι υποψήφιοι θα χρειαστούν υποστήριξη για τη συμπλήρωση του  Μηχανογραφικού Δεκτίου  τους ή ενδεχομένως χρειαστούν να χρησιμοποιήσουν τους υπολογιστές των Λυκείων για την υποβολή του δελτίου τους, μετά τις 4-7-2014 και μέχρι τις 14-7-2014,  το υπουργείο Παιδείας ζήτησε με σημερινό έγγρφαο (Δείτε εδώ το έγγραφο) το διάστημα αυτό  τα Λύκεια να λειτουργήσουν ως εξής :
- Μία μέρα κάθε εβδομάδας τα Λύκεια θα λειτουργήσουν με το προσωπικό της εφημερίας, όπως έχουν ήδη κάνει τον προγραμματισμό τους.
- Όλα τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ (ανεξάρτητα από την προγραμματισμένη εφημερία) θα λειτουργήσουν επιπλέον την Τρίτη 8-7-2014, την Παρασκευή 11-7-2014 καθώς και τη Δευτέρα 14-7-2014 με την παρουσία του  ιευθυντή ή Υποδιευθυντή ή του αναπληρωτή αυτών και του εντεταλμένου εκπαιδευτικού για το χειρισμό της ηλεκτρονικής εφαρμογής του μηχανογραφικού δελτίου. Αυτές τις 3 ημέρες ο (Υπο) ιευθυντής θα μπορεί να επιτρέψει στους υποψηφίους να αποκτήσουν password (αν
δεν πρόλαβαν ή αν τον έχασαν) ή/και να αναιρέσουν το ήδη οριστικοποιημένο Μ. . για να οριστικοποιήσουν εκ νέου ένα άλλο Μ. Δ.
- Είναι ευνόητο, τονίζει στο έγγραφο το υπουργείο Παιδείας, ότι οι 2 ανωτέρω εκπαιδευτικοί που θα είναι παρόντες στα Λύκεια θα αποζημιωθούν για αυτές τις 3 μέρες (δηλαδή μόνο για τις 8,11 και 14 Ιουλίου) για μη χρήση θερινής άδειας.
 

Σχόλια (1)

Τάσος
|

Λίγη σοβαρότητα δεν βλαπτει. Η ημερομηνίες είναι Τρίτη 7, Παρασκευή 10 και Δευτέρα 13 Ιουλίου και όχι αυτές που αναφέρονται στο έγγραφο του ΥΠ.ΠΟ.ΠΑΙ.


Διεύθυνση URL: https://www.esos.gr/arthra/defterovathmia-ekpaidefsi/eidisis-defterovathmia-ekpaidefsi/hmeres-leitoyrgias-tvn-lykeivn-gia-thn-yposthrijh-ths-hlektronikhs-ypobolhs-mhxanografikoy-deltioy