ΠΕΜΠΤΗ: Εκλογές για την ανάδειξη Πρύτανη στο ΕΚΠΑ

Δημοσίευση: 08/07/2014

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

ΠΕΜΠΤΗ: Εκλογές για την ανάδειξη Πρύτανη στο ΕΚΠΑ

1. Η εκλογική διαδικασία θα πραγματοποιηθεί με ηλεκτρονική ψηφοφορία την Πέμπτη, 10 Ιουλίου 2014, από 07:00 μέχρι 17:00.
2. Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα μέλη ΔΕΠ, συμπεριλαμβανομένων και αυτών που βρίσκονται σε νόμιμη άδεια, χωρίς να χρειάζεται να προβούν σε διακοπή της αδείας τους.
3. Το αργότερο έως την Τρίτη, 8 Ιουλίου 2014, ώρα 24:00, θα αποσταλεί μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε όλους τους ψηφοφόρους στην ηλεκτρονική διεύθυνση του ιδρυματικού τους λογαριασμού στο ΕΚΠΑ, που θα περιλαμβάνει το σύνδεσμο της εκλογικής διαδικασίας και πλήρη ενημέρωση για τον τρόπο και τη διαδικασία ψηφοφορίας. (Μεγάλο μέρος των οδηγιών παρατίθενται ήδη στην επόμενη σελίδα του παρόντος κειμένου.) Για το λόγο αυτό, οι ψηφοφόροι θα πρέπει να μεριμνήσουν ώστε να είναι ΕΝΕΡΓΟΣ ο ιδρυματικός τους λογαριασμός και να έχουν πρόσβαση στην ηλεκτρονική γραμματοθυρίδα τους. Οι ψηφοφόροι μπορούν να ελέγξουν την κατάσταση του λογαριασμού τους από το περιβάλλον https://webmail.noc.uoa.gr/ δίνοντας το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης που έχουν για να εισέλθουν.
4. Όσοι ψηφοφόροι δεν λάβουν το παραπάνω ενημερωτικό μήνυμα, παρακαλούνται αμέσως να κάνουν τις εξής ενέργειες:
4.1. Να συνδεθούν στο περιβάλλον διαχείρισης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου https://webmail.noc.uoa.gr/ και να βεβαιωθούν ότι το μήνυμα δεν περιέχεται στα Εισερχόμενα της Αλληλογραφίας τους. Στο ίδιο περιβάλλον, να ελέγξουν την πληρότητα της γραμματοθυρίδας του ιδρυματικού τους λογαριασμού και αν έχει φθάσει το 100% να φροντίσουν να απελευθερώσουν χώρο άμεσα.
4.2. Αν κάποιοι έχουν ενεργοποιήσει «Προώθηση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου», θα πρέπει να βεβαιωθούν ότι έχουν ορίσει τη σωστή διεύθυνση και να δουν το ενημερωτικό μήνυμα στη θυρίδα προώθησης.
Αν συντρέχει άλλος λόγος μη λήψης του ενημερωτικού μηνύματος ή/και υπάρχει οποιαδήποτε αδυναμία πρόσβασης στη γραμματοθυρίδα του ιδρυματικού λογαριασμού, οι ψηφοφόροι θα πρέπει οπωσδήποτε και το συντομότερο να επικοινωνήσουν με την υπηρεσία υποστήριξης χρηστών του Κέντρου Λειτουργίας & Διαχείρισης Δικτύου στο τηλέφωνο 210 727-5600 ή να στείλουν η-μέιλ στη διεύθυνση helpdesk[at]noc.uoa[dot]gr ή fax στο 210 727-5601, όπου εξειδικευμένο προσωπικό θα τους βοηθήσει.
Ενημερωτικά, η διαδικασία της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας για τις Εκλογές ανάδειξης Πρύτανη EΚΠΑ είναι αντίστοιχη με αυτήν που πραγματοποιήθηκε για τις Εκλογές του Συμβουλίου και των Κοσμητόρων ΕΚΠΑ.
Οδηγίες Ηλεκτρονικής Ψηφοφορίας
Για διευκόλυνσή σας, παραθέτουμε ορισμένες οδηγίες που θα σας επιτρέψουν να ασκήσετε με τη μέγιστη δυνατή ευχέρεια το εκλογικό σας δικαίωμα στις 10-7-2014.
Πολύ σύντομα θα λάβετε στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο μήνυμα που θα προσομοιάζει το παρακάτω:
From: Ηλεκτρονική κάλπη «Ζευς»
Subject: «Ζευς» -- Συμμετοχή σας σε ψηφοφορία
Νόμιμος παραλήπτης:
Αξιότιμε/η κ. εκλέκτορα,
Καλείστε να συμμετάσχετε στην ψηφοφορία
που αρχίζει στις 10 Ιουλίου 2014, 7πμ
και λήγει στις 10 Ιουλίου 2014, 5μμ.
Υποβάλετε την ψήφο σας ακολουθώντας το σύνδεσμο
https://zeus.minedu.gov.gr/helios/elections/92335ae4-19f3-11e2-9db2-aa0…
Για πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία των εκλογών, μπορείτε να επικοινωνείτε με την εφορευτική επιτροπή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση xxxx@uoa.gr
Προσοχή:
Το παρόν μήνυμα είναι αυστηρώς προσωπικό και εξατομικευμένο.
Δεν επιτρέπεται η προώθηση και η επίδειξή του σε τρίτους.
Εάν δεν είστε ο νόμιμος παραλήπτης, παρακαλούμε να το
διαγράψετε αμέσως και να επικοινωνήσετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση
helpdesk@zeus.grnet.gr--
Ψηφιακή κάλπη «Ζευς»
Το μήνυμα αυτό περιέχει τον σύνδεσμο
https://zeus.minedu.gov.gr/helios/elections/92335ae4-19f3-11e2-9db2-aa0…
Ο αντίστοιχος σύνδεσμος στο μήνυμα που θα λάβετε θα είναι μοναδικός για κάθε ψηφοφόρο. Με τη χρήση του συνδέσμου αυτού, θα οδηγηθείτε στη σελίδα της ψηφοφορίας την ημέρα και ώρα των εκλογών. Για λόγους ασφαλείας, προτείνουμε να αποθηκεύσετε το η-μέιλ ή τον σύνδεσμο όχι μόνο στον προσωπικό υπολογιστή του γραφείου σας αλλά ενδεχομένως και σε ένα φορητό αποθηκευτικό μέσο (π.χ., memory stick), προκειμένου να μπορέσετε να ψηφίσετε και από άλλο σημείο, εκτός γραφείου, αν το κρίνετε σκόπιμο ή περισσότερο βολικό.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν επιτρέπεται η προώθηση ή η επίδειξη του συνδέσμου σε τρίτα πρόσωπα!
Την ημέρα των εκλογών, συνδέεστε στο Διαδίκτυο από οποιονδήποτε ηλεκτρονικό υπολογιστή και ακολουθείτε το σύνδεσμο που σας έχει σταλεί.
H Τριμελής Επιτροπή Διενέργειας Εκλογών για την Ανάδειξη Πρύτανη του ΕΚΠΑ


Διεύθυνση URL: https://www.esos.gr/arthra/tritovathmia/eidisis-tritovathmia-ekpaidefsi/pempth-ekloges-gia-thn-anadeijh-prytanh-sto-ekpa