ΚΟΜΟΤΗΝΗ: Σύσκεψη του υφ. Παιδείας με τον ΠΔΕ, τους Διευθυντές ΠΕ και ΔΕ και Σχολικούς Συμβούλους

Δημοσίευση: 01/08/2014

Τελευταία Ενημέρωση: 18/09/2014, 13:01

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

ΚΟΜΟΤΗΝΗ: Σύσκεψη του υφ. Παιδείας    με τον ΠΔΕ, τους Διευθυντές ΠΕ και  ΔΕ και Σχολικούς Συμβούλους

Mε βασικό αντικείμενο   ο προγραμματισμός όλων των απαραίτητων ενεργειών για την ομαλή έναρξη του σχολικού έτους 2014-2015, πραγματοποιήθηκε σήμερα σύσκεψη  στην Κομοτηνή του υφ. Παιδείας Α. Δερμεντζόπουλου με τον Περιφερειακό Διευθυντή Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Σάββα Μελισσόπουλο, τους Διευθυντές   Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης   και  σχολικών Συμβούλων.
  Ο υφυπουργός Παιδείας   ζήτησε τη συνεργασία των στελεχών της εκπαίδευσης, ώστε να καταγραφούν οι απαιτήσεις σε εκπαιδευτικό προσωπικό έως το τέλος Αυγούστου προκειμένου, μέσω του διορισμού αναπληρωτών, να καλυφθούν έγκαιρα τα κενά σε εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
Ο  κ.   Δερμεντζόπουλος επισκέφθηκε τον επιχώριο Επίσκοπο, Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονα. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής και ο υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων συζήτησαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, με έμφαση στα ζητήματα που απασχολούν την τοπική Εκκλησία και στις δυνατότητες στήριξης του πολυδιάστατου έργου της.


Διεύθυνση URL: https://www.esos.gr/arthra/defterovathmia-ekpaidefsi/eidisis-defterovathmia-ekpaidefsi/komothnh-syskech-toy-yf-paideias-me-ton-pde-toys-dieyuyntes-pe-kai-de-kai-sxolikoys-symboyloys