Το μήνυμα του υπ. Παιδείας προς εκπαιδευτικούς και μαθητές για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Δημοσίευση: 11/09/2014

Τελευταία Ενημέρωση: 11/09/2014, 12:33

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Το μήνυμα του υπ. Παιδείας  προς εκπαιδευτικούς και μαθητές   για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Ο υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Ανδρέας Λοβέρδος απέστειλε σε όλες τις Περιφερειακές Διευθύνσεις, τις Διευθύνσεις Π.Ε. και Δ.Ε. και σε όλες τις Σχολικές Μονάδες της χώρας το εξής μήνυμα:    
      «Εύχομαι καλή σχολική χρονιά στους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς. Όλα τα σχολεία της χώρας ανοίγουν σήμερα τις πόρτες τους για να καλωσορίσουν τους μαθητές.  Όλα τα σχολεία της χώρας έχουν έγκαιρα τα βιβλία. Η εκπαίδευση, η μόρφωση και η παιδεία πρέπει να αποτελούν τα εφόδια όλων των μαθητών.  
Στο ρόλο του σχολείου η Πολιτεία εντάσσει και τη σωστή διατροφή και την άθληση, την πρόληψη των μολυσματικών ασθενειών, την καταπολέμηση του ρατσισμού και γενικά όλες τις δράσεις που διαμορφώνουν έναν δημοκρατικό πολίτη , υπεύθυνο και σωματικώς υγιή.
Τα προβλήματα που έχουν τα σχολεία και οι εκπαιδευτικοί μας είναι αρκετά. Προσπαθούμε και με τη βοήθεια όλων θα τα ξεπεράσουμε.
Στους μαθητές εύχομαι καλή πρόοδο. Στους εκπαιδευτικούς εύχομαι καλή δύναμη. Από τους γονείς ζητώ να σταθούν δίπλα στους μαθητές και τα σχολεία μας».  


Διεύθυνση URL: https://www.esos.gr/arthra/defterovathmia-ekpaidefsi/eidisis-defterovathmia-ekpaidefsi/to-mhnyma-toy-yp-paideias-pros-ekpaideytikoys-kai-mauhtes-gia-thn-enarjh-ths-neas-sxolikhs-xronias