Σχόλιο της ΣΥΝΕΚ στην ανακοίνωση της ΠΕΚ: Εκεί που μας χρωστούσαν μας πήραν και το βόδι

Δημοσίευση: 11/03/2015

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Σχόλιο της ΣΥΝΕΚ στην ανακοίνωση της  ΠΕΚ: Εκεί που μας χρωστούσαν μας πήραν και το βόδι

Καθώς οι εκλογές για το συνέδριο της ΟΛΜΕ πλησιάζουν, κάποιοι φαίνεται ότι ανακαλύπτουν τον συνδικαλισμό...

Δεν εξηγείται αλλιώς η όψιμη «ανυποχώρητη επαναστατικότητα» και η ανακάλυψη των τραγικών προβλημάτων που έχουν επιφέρει οι μνημονιακές πολιτικές λιτότητας και περικοπών στη δημόσια εκπαίδευση και τον εκπαιδευτικό από την ΠΕΚ, δηλ. τη μεταλλαγμένη ΠΑΣΚ.

Η τραγική απουσία των εκπροσώπων της παράταξης αυτής από τους αγώνες των εκπαιδευτικών και του λαού μας είναι καταγεγραμμένη στις συνειδήσεις και τη μνήμη όλων όσων μάτωσαν, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια, στους αγώνες και τις διεκδικήσεις, και ήρθαν αντιμέτωποι με τη βία και τον αυταρχισμό των φιλικών τους κυβερνήσεων.

Αλλά πάει πολύ, οι απόντες από τους αγώνες να γίνονται τιμητές μας. Απόντες και από τη ζωή της ομοσπονδίας.

Τουρίστες μέσα στα γραφεία της ΟΛΜΕ, δεν γνωρίζουν καν τις ανακοινώσεις και τις παρεμβάσεις της ΟΛΜΕ.

Ειρωνεύονται τη δράση της ομοσπονδίας, μιλούν για ανυπαρξία παρεμβάσεων και ανακοινώσεων και για θέατρο….

Μια ματιά στην ιστοσελίδα της ΟΛΜΕ αρκεί να τους διαψεύσει.

Οι θεατρίνοι του κινήματος αποκαλύπτονται….

ΣΥΝΕΚ

Σχόλια (1)

Καθηγητής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
|

Κύριοι της ΣΥΝΕΚ, εσείς οι κυβερνητικοί συνδικαλιστές που πριν δύο χρόνια διατυμπανίζατε ότι για να λειτουργήσει σωστά η ΟΛΜΕ θα πρέπει να έχει αριστερό προεδρείο (όπως και έγινε) θα πρέπει να καταλάβετε ότι τώρα είστε κυβέρνηση.

Δεν μπορείτε να συνεχίζεται να λειτουργείτε σαν να είστε ακόμα στην αντιπολίτευση. Το σύνθημα σας ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ σας τελείωσε.

Φροντίστε να υλοποιηθούν ΑΜΕΣΑ όλα αυτά που ζητούσατε εσείς οι ίδιοι από τις ηγεσίες υπουργείων παιδείας των προηγούμενων (διαθεσιμότητα, κάλυψη κενών, βαθμοί - μισθοί κλπ) από το δικό σας υπουργείο.

Αν δεν γίνουν αυτά, σύντομα όχι την επόμενη τετραετία, θα δικαιώνεται η ΠΕΚ και η κάθε ΠΕΚ να σας κατηγορεί ότι τελικά από όλες τις κινήσεις - ανακοινώσεις της ΟΛΜΕ αυτές που ολοκληρώνονται με επιτυχία (αποδίδουν έργο) είναι μόνο οι θεατρικές παραστάσεις.


Διεύθυνση URL: https://www.esos.gr/arthra/37376/sholio-tis-synek-stin-anakoinosi-tis-pek-ekei-poy-mas-hrostoysan-mas-piran-kai-vodi