ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ: Συζήτηση επί του Σχεδίου Νόμου για το εξεταστικό, τα στελέχη εκπαίδευσης και τους φοιτητές (ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ)

Δημοσίευση: 08/05/2015

Τελευταία Ενημέρωση: 08/05/2015, 20:37

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ: Συζήτηση επί του Σχεδίου Νόμου για το εξεταστικό, τα στελέχη εκπαίδευσης και τους φοιτητές (ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ)

Η Ψήφιση που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα θα γίνει τελικά την Τρίτη με την ονομαστική ψηφοφορία επί του Σχεδίου Νόμου, όπως αποφασίστηκε σήμερα από την Ολομέλεια .

Χωρίς να υπάρχουν προθέσεις από την πλευρά της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Παιδείας να κάνει σημαντικές αλλαγές επί του Σχεδίου Νόμου για την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, ξεκίνησε η συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής, επί του Σχεδίου Νόμου «Επείγοντα μέτρα για την Πρωτοβάθμια, Δευτεροβάθμια και Τριτοβάθμια εκπαίδευση».

Η Ψήφιση που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα  θα γίνει  τελικά την Τρίτη με την ονομαστική ψηφοφορία επί  του Σχεδίου Νόμου, όπως αποφασίστηκε σήμερα από την Ολομέλεια .

ΔΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗ ΣΥΖΉΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣ (ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ)

Σχόλια (1)

Θάνος Βασιλείου
|

Η Χριστοφιλοπούλου πάντως ήταν πολύ προκλητική.Δεν είχε καμμία διάθεση διαλόγου,αλλά εκπροσωπώντας ένα Πασόκ 13 βουλευτών έβριζε Θεούς και δαίμονες...Η Παιδεία δεν δύναται να αποτελεί πεδίο μικροπολιτικής αντιπαράθεσης.Ντροπή της!


Διεύθυνση URL: https://www.esos.gr/arthra/38230/zontani-syndesi-syzitisi-epi-toy-shedioy-nomoy-gia-exetastiko-ta-stelehi-ekpaideysis