ΑΝ. ΥΠΟΥΡΓΟΣ: Αν τα σχολεία και Πανεπιστήμια δεν αλώθηκαν από τη Χρυσή Αυγή το οφείλουν στους εκπαιδευτικούς

Δημοσίευση: 23/09/2015

Τελευταία Ενημέρωση: 24/09/2015, 11:44

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

ΑΝ. ΥΠΟΥΡΓΟΣ: Αν τα σχολεία και Πανεπιστήμια δεν αλώθηκαν από τη Χρυσή Αυγή το οφείλουν στους εκπαιδευτικούς

Η παιδεία χρειάζεται μεταρρυθμίσεις , που να αναδεικνύουν και να αξιοποιούν το έργο των εκπαιδευτικών όλων των βαθμίδων, όχι εναντίον τους όπως γίνονταν αλλά με αξιοποίησή τους.

 

Αν τα σχολεία και τα Πανεπιστήμια δεν αλώθηκαν από τη Χρυσή Αυγή , αυτό το οφείλουν κατά 100% στους εκπαιδευτικούς μας, δήλωσε η Αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας Σία Αναγνωστοπούλου, κατά τη σημερινή τελετή παράδοσης  του χαρτοφυλακίου από την απερχόμενη υπουργό Φρόσω Κιάου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΕ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝ. ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ.

Η Αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας στην ομιλία της είπε επίσης τα εξής:

  • Και τα αδέλφια μου είναι εκπαιδευτικοί , οπότε γνωρίζω τι σημαίνει εκπαίδευση στην Ελλάδα.
  • Η παιδεία χρειάζεται μεταρρυθμίσεις , που να αναδεικνύουν και να αξιοποιούν το έργο των εκπαιδευτικών όλων των βαθμίδων, όχι εναντίον τους όπως γίνονταν . αλλά με αξιοποίησή τους.
  • Σ αυτά τα χρόνια της  κρίσης που διανύουμε , με πάρα πολλές προκλήσεις όχι μόνο οικονομικές . κοινωνικές πολιτικές . η εκπαίδευση, τα σχολεία κατόρθωσαν να διατηρήσουν με πολύ μεγάλη δυσκολία . και χάρη στον ηρωισμό πολλές φορές των εκπαιδευτικών  την  συνοχή της κοινωνίας .

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ:

Σχόλια (5)

ANDGIAN
|

Η παιδεία χρειάζεται μεταρρυθμίσεις , που να αναδεικνύουν και να αξιοποιούν το έργο των εκπαιδευτικών όλων των βαθμίδων, όχι εναντίον τους όπως γίνονταν . αλλά με αξιοποίησή τους.

Μήπως έχουμε παρεξηγήσει τα πράγματα?
Υπουργείο παιδείας είνια όχι Υπουργείο Εκπαιδευτικών!
Στην παιδεία & εκπάιδευση συμπράτουν πολλοί!Εκπαιδευτικοί,μαθητές γονείς , όλοι σε ένα ποσοστό που τους αναλογεί ..
Αυτή η εμμονή με το 1/3 των συμεμτεχόντων καταντά ..βλέπω το δένδρο ,χάνω το δάσος!
Συντεχνιασμός στο έπακρο?

Πρεβεζάνος
|

Εχετε απόλυτο δίκιο.

Τόσα χρόνια η χ.α. κυβερνάει και υποτίμησε την εικόνα των δασκάλων ανάγοντας τους σε τεμπέληδες, κλείνοντας σχολεία και ειδικότητες στη β/θμια, μειώνοντας μισθολόγια και καταστρέφοντας την παιδεία.

Προτείνω να ορίσετε συνεχείς υπηρεσίες εκπαιδευτικών πέρα από τις σχολικές ώρες για περίπολα εξωτερικής περιμέτρου, σκοπιές κτλ μπας και προσπαθήσουν τίποτα χουντοβασιλικοί γερμανοτσολιάδες να μπουν στα σχολεία.

Σα δε ντρέπεστε λέω εγώ όλοι από το ΠΑΣΟΚ του 81 και τη ΝΔ μέχρι το ΣΥΡΙΖΑ δεν αφήσατε τίποτα όρθιο και μετά σας φταίνε οι νεοναζί.

Το σχολείο του παιδιού μου δεν έχει δασκάλους και εσείς συζητάτε να αλλάξετε ονομασία στο υπουργείο με κόστος 800.000 για να δείξετε την κενότητα των δυνατοτήτων σας.

APSEKASTOS
|

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι τρίτο κόμμα στη Βουλή να πείτε στην κυρία με το περίεργο μαλλί.Να κοιτάξει που αλλώθηκαν από τους αναρχοκομμουνιστές του Σύριζα και Ανταρσυα

Μαγδα
|

Μη βλεπεις φαντασματα! τα σχολεια εχουν σοβαροτερα προβληματα απο το να αλωθουν απο τη Χρυση αυγη.... οπως οι ελλειψεις σε δασκαλους, και οι χιλιαδες χαμενες διδακτικες ωρες.
Επρεπε ηδη να ειχατε καλυψει τα κενα και να ανοιξετε τα κλειστα Ολοημερα... Μονο τα κενα σε δασκαλους φτανουν τις 4000 .... θα κανετε κατι εστω και τωρα?

Δημήτρης ΚαλαΪτζίδης
|

Μπορεί να κάνω λάθος, αλλά πολλά χρόνια είχαμε να ακούσουμε κάτι θετικό για τους εκπαιδευτικούς.
Η ρητορική συνήθως εξαντλείται στα ιδιαίτερα, στους τεμπέληδες, στις λίγες ώρες εργασίας, στις πολλές διακοπές (όλα ανακριβή).
Ας ελπίσουμε ότι εκτός από τα ωραία και ενθαρρυντικά λόγια θα υπάρξουν και ανάλογες πρωτοβουλίες για την Παιδεία.


Διεύθυνση URL: https://www.esos.gr/arthra/39898/ypoyrgos-ta-sholeia-kai-panepistimia-den-alothikan-apo-ti-hrysi-aygi-ofeiloyn-stoys