Καθορισμός των όρων και των προϋποθέσεων άσκησης επαγγέλματος Λογοθεραπευτών

Δημοσίευση: 10/05/2016

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

  Καθορισμός των όρων και των προϋποθέσεων άσκησης επαγγέλματος Λογοθεραπευτών

Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης το Προεδρικό Διάταγμα , με το οποίο καθορίζονται οι προυποθέσεις και οι όροι άσκησης επαγγέλματος Λογοθεραπευτών.

ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΟ ΦΕΚ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Για τη χορήγηση βεβαίωσης άσκησης του επαγγέλματος του Λογοθεραπευτή απαιτείται:

1. Πτυχίο Λογοθεραπείας των Ανώτατων Τεχνολογικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (Τ.Ε.Ι.) της ημεδαπής ή

2. Τίτλος σπουδών της αλλοδαπής αναγνωρισμένος από τον Διεπιστημονικό Οργανισμό Αναγνώρισης Τίτλων Ακαδημαϊκών και Πληροφόρησης (Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.) ως ισότιμος και αντίστοιχος με τα πτυχία Λογοθεραπείας της ημεδαπής ή

3. Απόφαση αναγνώρισης Επαγγελματικών Προσόντων Λογοθεραπευτή του Συμβουλίου Αναγνώρισης Επαγγελματικών Προσόντων (Σ.Α.Ε.Π.) σύμφωνα με τις διατάξεις του Π.δ. 38/2010 (Α ́ 78), όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.

 

Σχόλια (8)

K.G
|

@ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
Αυτό που γράφεις δεν είναι κάτι καινούργιο, αλλά δεν μου αναφέρεις που ο νόμος 4254 ορίζει κάτι για τους μηχανικούς ΤΕΙ (άρθρο, παρ κλπ).
Για να είμαστε όλοι ξεκάθαροι.

Γιώργος
|

Θα μας πουν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ όλοι αυτοί που επικαλούνται τον 4254 ως λύση στο πρόβλημα των επαγγελματικών δικαιωμάτων των Μηχανικών ΤΕΙ, σε ποια ΑΚΡΙΒΩΣ διάταξη του νόμου βασίζονται;
Κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει αυτή η σπέκουλα ορισμένων.

ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
|

@K.G με τον όρο ΑΕΙ νοούνται εξίσου τα πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ, αλλά όταν παντού ακόμα και στα υπουργεία μας έχουν φλομώσει στο ΑΕΙ - ΤΕΙ που να μην υπάρχουν ευχάριστες αμφιβολίες (ακόμα και εντός των τειχών ) όταν ένα νομοθέτημα δεν μας συμφέρει.

K.G
|

Για πειτε και σε μας να μαθουμε που αναφερει ο 4254 για τους μηχανικους ΤΕΙ;

Περαστικός
|

@Αθανάσιος Κουμουτσος
Όταν τα μετονομάσει σε τεχνολογικά Πανεπιστήμια.. Δηλαδή ποτέ.

Γιωργος
|

@κουμουτσος

Οι μηχανικοί ΤΕΙ είναι μηχανικοί και εμπίπτουν στον 4254. Εσείς σαν πρόεδρος της εετεμ Αχαΐας είναι λογικό να θέλετε να κρατήσετε την επιχείρηση σας, αλλά αυτό που προσπαθείτε ένα παγκόσμιας πρωτοτυπίας διαχωρισμός.

Δ. Μ.
|

Κ Κουμούτσο τον 4254 τον έχετε διαβάσει?

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΟΥΜΟΥΤΣΟΣ
|

Η κυρία υπουργός πότε θα εκδώσει το νόμο με τα επαγγελματικά δικαιώματα των Πτυχιούχων Μηχανικών Τεχνολογικής Εκπαίδευσης ???


Διεύθυνση URL: https://www.esos.gr/arthra/43911/kathorismos-ton-oron-kai-ton-proypotheseon-askisis-epaggelmatos-logotherapeyton