Ο υπ. Παιδείας για το νέο ωράριο των Νηπιαγωγείων

Δημοσίευση: 24/10/2016

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

 Ο υπ. Παιδείας για το νέο ωράριο των Νηπιαγωγείων

“Το ωρολόγιο πρόγραμμα του Ενιαίου Τύπου Ολοήμερου Νηπιαγωγείου παρέχει, για πρώτη φορά, τη δυνατότητα στους γονείς, οι οποίοι έχουν τα παιδιά τους στο Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό Σχολείο να παίρνουν την ίδια ώρα τα παιδιά τους από το σχολείο”

Η διαφορά των δέκα λεπτών στην ώρα υποδοχής των παιδιών (8:00-8:10 για το Δημοτικό και 8:20-8:30 για το Νηπιαγωγείο, δίνει τη δυνατότητα σε γονείς που έχουν τα παιδιά τους σε μη συστεγαζόμενα σχολεία να τα μεταφέρουν εγκαίρως στο σχολείο.

Αυτό τονίζεται σε γραπτή απάντηση του υπουργού Νίκου Φίλη , η οποία διαβιβάστηκε στη Βουλή ύστερα από ερώτηση του Βουλευτή Χρ. Μπουκώρου, σχετικά με το ωρολόγιο πρόγραμμα του Ενιαίου Τύπου Ολοήμερου Νηπιαγωγείου.

Ο υπουργός Παιδείας τονίζει επίσης ότι  το ωρολόγιο πρόγραμμα του Ενιαίου Τύπου Ολοήμερου Νηπιαγωγείου παρέχει, για πρώτη  φορά, τη δυνατότητα στους γονείς, οι οποίοι έχουν τα παιδιά τους  στο Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό Σχολείο να παίρνουν την ίδια ώρα τα παιδιά τους από το σχολείο, δίνοντας τέλος στο δυσλειτουργικό φαινόμενο των πρόωρων αποχωρήσεων από το Νηπιαγωγείο.

Πατήστε εδώ για να ανοίξετε τη  γραπτή απάντηση του υπουργού Παιδείας

Πατήστε εδώ για να ανοίξετε την ερώτηση του Βουλευτή

 

Σχόλια (1)

goneas
|

Άλλα αντί άλλων στο γραφείο του υπουργού ... για το ωράριο στα συστεγαζόμενα ρωτάνε για το ωράριο στα ΜΗ συστεγαζόμενα απαντάει ... τελικά αυτός που απάντησε (γιατί σίγά μην είναι ο υπουργός) την διάβασε την ερώτηση?


Διεύθυνση URL: https://www.esos.gr/arthra/47030/o-yp-paideias-gia-neo-orario-ton-nipiagogeion