Ρύθμιση για την αναγνώριση Μεταπτυχιακών και Διδακτορικών χωρίς κατοχή προπτυχιακού

Δημοσίευση: 30/01/2017

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Ρύθμιση για την αναγνώριση Μεταπτυχιακών  και Διδακτορικών χωρίς κατοχή προπτυχιακού

Διάταξη, σχετικά με  την αναγνώριση Μεταπτυχιακών και Διδακτορικών “Κινηματογράφου” χωρίς προπτυχιακό τίτλο  Α.Ε.Ι., αναμένεται να κατατεθεί  από τον υπουργό Παιδείας Κ. Γαβρόγλου, προς ψήφιση, στη Βουλή.

Η διάταξη ορίζει τα εξής:

α. Μεταπτυχιακός τίτλος “Κινηματογράφου” ομοταγούς Α.Ε.Ι. της αλλοδαπής, ο οποίος απονεμήθηκε μετά από εισαγωγή και φοίτηση σύμ- φωνα με τον κανονισμό μεταπτυχιακού προγράμματος του εν λόγω Α.Ε.Ι., αναγνωρίζεται αυτοτελώς χωρίς την κατοχή προπτυχιακού τίτλου Α.Ε.Ι. με τις εξής προϋποθέσεις:

αα) κατά το χρόνο εισαγωγής στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα δεν είχε ακόμα απονεμηθεί πτυχίο αντίστοιχης ειδίκευσης από ελληνικό Α.Ε.Ι. και

ββ) οι σπουδές έχουν πραγματοποιηθεί στη χώρα απονομής του τίτλου.

β. Διδακτορικό δίπλωμα “Κινηματογράφου” ομοταγούς Α.Ε.Ι. της αλλοδαπής ανα- γνωρίζεται αυτοτελώς χωρίς την κατοχή αντίστοιχου προπτυχιακού τίτλου Α.Ε.Ι. της ημεδαπής με την προϋπόθεση ότι υπάρχει μεταπτυχιακός τίτλος σύμφωνα με το εδάφιο α ́ της παραγράφου αυτής.»

 

Σχόλια (2)

agv
|

Κινηματογραφικό!

ΧΡΗΣΤΟΣ
|

Φωτογραφικό???


Διεύθυνση URL: https://www.esos.gr/arthra/48689/rythmisi-gia-tin-anagnorisi-metaptyhiakon-kai-didaktorikon-horis-katohi-proptyhiakoy