2ο Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο με θέμα «Παραγωγική Ανασυγκρότηση της Ελλάδας: Οικονομική Κρίση και Προοπτικές Ανάπτυξης»

Δημοσίευση: 04/05/2017

Τελευταία Ενημέρωση: 04/05/2017, 11:42

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

2ο  Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο με θέμα «Παραγωγική Ανασυγκρότηση της Ελλάδας: Οικονομική Κρίση και Προοπτικές Ανάπτυξης»

Στο Τ.Ε.Ι. Κεντρικής Μακεδονίας φιλοξενείται το 2ο  Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο με θέμα «Παραγωγική Ανασυγκρότηση της Ελλάδας: Οικονομική Κρίση και Προοπτικές Ανάπτυξης» στις 5 και 6 Μαΐου 2017.

Πατήστε εδώ για να ανοίξετε το αναλυτικό πρόγραμμα

Το Συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Μακεδονίας Θράκης και διοργανώνεται από τη Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας του Τ.Ε.Ι. Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και το Ινστιτούτο Κοινωνικών Ερευνών Δημήτρης Μπάτσης και με την υποστήριξη του Political Economy Research Group και της Εταιρείας Οικονομολόγων Θεσσαλονίκης.

Στο συνέδριο θα παρουσιαστούν 85 εισηγήσεις οικονομολόγων και καθηγητών από όλα τα Πανεπιστήμια και Τ.Ε.Ι. της Ελλάδας. Στις εργασίες του συνεδρίου περιλαμβάνονται δύο εκδηλώσεις στρογγυλής τραπέζης με θέμα: «Οικονομική κρίση και προοπτικές Ανάπτυξης των Σερραϊκών Επιχειρήσεων», την Παρασκευή 5 Μαΐου, στις 8.00 μ.μ. στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Σερρών και «Εκπαίδευση και Ανάπτυξη», το Σάββατο 6 Μαΐου, στο Συνεδριακό Κέντρο «Ευαγόρας Παλληκαρίδης» του Τ.Ε.Ι. Κεντρικής Μακεδονίας.

Η έναρξη των εργασιών του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 6 Μαΐου 2017 και ώρα 09.30 στο Συνεδριακό Κέντρο «Ευαγόρας Παλληκαρίδης» του Τ.Ε.Ι. Κεντρικής Μακεδονίας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΟΥ Τ.Ε.Ι. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΣΧΑΛΟΥΔΗΣ
ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ


Διεύθυνση URL: https://www.esos.gr/arthra/50360/2o-diethnes-epistimoniko-synedrio-me-thema-paragogiki-anasygkrotisi-tis-elladas