Σε καλό δρόμο η πρόσβαση των εκπαιδευτικών στα πρατήρια και στις Λέσχες της Αστυνομίας

Δημοσίευση: 14/12/2018

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

 Σε καλό δρόμο η πρόσβαση των εκπαιδευτικών στα πρατήρια και στις Λέσχες  της Αστυνομίας

Δεκτό έκανε η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κατερίνα Παπακώστα-Σιδηροπούλου, το αίτημα της ΟΛΜΕ  να δοθεί στους λειτουργούς Μέσης Εκπαίδευσης η δυνατότητα πρόσβασης στα πρατήρια της Ελληνικής Αστυνομίας, όπως επίσης και η σίτιση μονίμων και αναπληρωτών στις Λέσχες της Ελληνικής Αστυνομίας.

Αυτό προέκυψε κατά τη συνάντηση του ΔΣ της ΟΛΜΕ με την Κ. Παπακώστα.

Η υφυπουργός   εξέφρασε την θετική της εισήγηση προς τον αρχηγό της Αστυνομίας, ο οποίος και θα πάρει την τελική απόφαση.

Σχόλια (3)

ΟΧΙ ΣΙΤΙΣΗ ΣΤΙΣ ΛΕΣΧΕΣ
|

Θέλουμε σίτιση με το μενού του Πρωθυπουργικού αεροπλάνου.Δηλ. χαβιάρι,καπνιστό σολωμό και όλα τα υπόλοιπα.Όπως είπε και ο Σαμαράς χθες από βήματος του συνεδρίου της ΝΔ :"Χαβιάρι,φαγοπότι και Άρη Βελουχιώτη".Οι λέσχες σίτισης λοιπόν για τους αιτούντες ΟΛΜΕ και ΔΟΕ και για τους υπόλοιπους η σίτιση στο Πρωθυπουργικό αεροσκάφος που είναι όλου του λαού.

Ντροπή κα.Παπακώστα.
|

Στην σκοπιανή Δοϊράνη έβαλα χθες βενζίνη με 1.05 το λίτρο.Στα δικά μας πρατήρια είχε μέχρι 1.650 και για αυτό στα σύνορα κλείνουν.Στα σούπερ μάρκετ σε όλα σχεδόν τα είδη ο ΦΠΑ είναι 5% και σε σπάνια 18%.Αποτέλεσμα κλείνουν ή φυτοζωούν τα παραμεθόρια ελληνικά.Η ισχυρή Ελλάδα του Τσίπρα και των προηγούμενων έχει ΦΠΑ 24% και φόρο στα καύσιμα 70%.Μειώστε τους ληστρικούς σας φόρους και τον γδάρτη ΦΠΑ και αφήστε τα συσσίτια.Φτάνει το δούλεμα .Επίσης στο καζίνο προ του σκοπιανού τελωνείου δεκάδες αυτοκίνητα ελλήνων κατέθεταν το κοινωνικό μέρισμα που το πήραν από την δική μας φορολογία.19% των φορολογούμενων πληρώνουν το 80% του φόρου εισοδήματος.Εμείς πληρώνουμε από την εφορία σας τους πάντες.Ημεδαπούς και αλλοδαπούς.Όλοι δηλώνουν φτωχοί πλην των δημοσίων υπαλλήλων και των φιλοξενούμενων σε εμάς ανέργων παιδιών μας.Ο φιλοξενούμενος Έλληνας άνεργος δεν δικαιούται κοινωνικό μέρισμα αλλά το δικαιούται ο αλλοδαπός με ένα μήνα δουλείας.Ευτυχώς φεύγετε σε λίγο να ανασάνουμε.

Ελεύθερος
|

Το διαβάσαμε κι αυτό! Αντί να εισηγείται ο υφιστάμενος (Αρχηγός Αστυνομίας) και να λαμβάνει την τελική απόφαση ο προϊστάμενος (υπουργός), επί σύριζα-ανέλ ισχύει το αντίστροφο!


Διεύθυνση URL: https://www.esos.gr/arthra/60415/se-kalo-dromo-i-prosvasi-ton-ekpaideytikon-sta-pratiria-kai-stis-leshes-tis-astynomias