Κ. Γαβρόγλου: Είμαι αισιόδοξος ότι μπορεί να αλλάξει το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών

Δημοσίευση: 11/06/2019

Τελευταία Ενημέρωση: 11/06/2019, 12:17

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Κ. Γαβρόγλου: Είμαι αισιόδοξος ότι μπορεί να αλλάξει το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών

«Σε κάθε εκλογή, το εκλογικό σώμα έχει διαφορετική συμπεριφορά και τα διακυβεύματα είναι διαφορετικά. Οι πολίτες θα συνεκτιμήσουν τα πάντα και θα ψηφίσουν. Η δημοκρατία συνεχίζει να είναι το καλύτερο δυνατό σύστημα. Είμαι αισιόδοξος ότι μπορεί να αλλάξει το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών».

Την δήλωση αυτή έκανε ο υπουργός Παιδείας Κ. Γαβρόγλου από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, στο Βόλο, όπου βρίσκεται σήμερα, σχετικά με τις επικείμενες Εθνικές Εκλογές.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κ. Γαβρόγλου  ήδη έχει ανακοινώσει ότι δεν θα είναι υποψήφιος Βουλευτής, με την ακόλουθη δήλωση:

«Δεν θα είμαι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές. Είμαι 72 ετών, νομίζω ότι κάποια στιγμή τα άτομα δεν πρέπει να συνεχίζουν, έχω μεγάλη ανάγκη να ζήσω μια πιο κανονική ζωή με την οικογένειά μου και τους φίλους μου. Πιστεύω ότι ο υπουργός Παιδείας δεν πρέπει να κατεβαίνει στις εκλογές γιατί ο πειρασμός να ευνοήσει κάποιους είναι μεγάλος, κανείς δεν πρέπει να έχει τέτοια πρόκληση στην καθημερινότητά του» .

Σχόλια (14)

#αντε γεια
|

Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ

@ Γαβρόγλου
|

Ωπαααα γιαβρούμ ...αφού είσαι τόσο αισιόδοξος και νιώθεις περήφανος για το ¨ΕΡΓΟ" σου , γιατί δεν δοκιμάζεις να κατέβεις με την ψήφο των χιλιάδων εκπαιδευτικών που "ευεργέτησες " ???? για πες μας ??? μπορείς να το τολμήσεις????

PE19
|

25 και σήμερα.
σε 4.5 χρόνια 3 συστήματα επιλογής στελεχών
σχολεία μπάχαλο, κατάργηση των ΤΕΙ, φρούδες ελπίδες σε όλους και το καλύτερο κομμάτι της Ελλάδας στο εξωτερικό. Θα συμεριφερθεί διαφορετικά το εκλογικό σώμα, θα γυρίσετε στο 3% !!!

ΜΒ
|

Όλα όσα ισχυρίζεται ότι θα εφαρμόσει θα τα νομοθετήσει πάλι μεγαλοβδομάδα με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, όπως με το νόμο Γαβρόγλου, χωρίς να κάνει διάλογο με τους εμπλεκόμενους φορείς!
Ισοπέδωσε όλα τα μαθήματα στη Γ Λυκείου τόσο στο βαθμό του απολυτηρίου , βαθμός θρησκευτικών = βαθμός μαθηματικών , όσο και στον αριθμό των ωρών διδασκαλίας!!!
Γιατί να διδάσκονται όλα τα μαθήματα προσανατολισμού 7 ώρες την εβδομάδα; Δεν έχουν όλα τα μαθήματα την ίδια δυσκολία και την ίδια έκταση και όγκο ύλης. Παράδειγμα Μαθηματικά- οικονομία
Φυσική- κοινωνιολογία!
Αυτά ο κος Υπουργός δεν θέλει να τα καταλάβει. Καμμιά επιστημονική ένωση δεν κάλεσε σε διάλογο! Καμμιά επιστημονική ένωση δεν του είπε καλά τα έκανες! Όλες βγήκαν με ανακοινώσεις διαμαρτυρίας! Νομοθέτησε μόνος του!Νομίζω ότι είναι σωστή η απόφαση του να πάει σπίτι του και όχι μόνο αυτός!

Πινοκιο
|

Καλο ταξιδι! Τα κανες "μπαχαλο"

Οι φοιτητές από το ΕΑΠ
|

Σας χαιρετούμε και δεν θα μας λείψετε καθόλου. Αυτό που κάνατε θα το θυμόμαστε στην κάλπη!

THOMAS
|

Το θέμα είναι ότι χάσαμε άλλα 4 χρόνια με τις Αλχημείες της Αριστεράς, Συν άλλα 4 που θα προστεθούν τώρα με την ΝΔ πάμε στα 40 Χρόνια , Να τους χαιρόμαστε τους Πολιτικούς, Άλλα αυτοί είμαστε αυτοί μας αξίζουν,

Μανώλης
|

Να πάρω τη βοήθεια του κοινού. Είναι μεγάλος ο πειρασμός του υπουργού να ευνοήσει κάποιους αν κατέβει για βουλευτής; Δηλαδή να κάνει ρουσφέτι για να πάρει ψήφους; Οι πανεπιστημιοποιήσεις των ΤΕΙ, οι επί πενταετία προαναγγελλίες διορισμών, οι επί πενταετία εξαγγελίες για ελεύθερη πρόσβαση στα πανεπιστήμια, οι μετατάξεις, οι διαφόρων ειδών αντισυνταγματικές κρίσεις, δεν έχουν καμία σχέση με ψήφους; Αν όχι για τον ίδιο τότε για το κόμμα. Ποιο άλλο υπουργείο έκανε τις περισσότερες ασκήσεις κομματικής πολιτικής από το Παιδείας;

Έχω καταπιεί μια μπατανόβουρτσα
|

Το -15% το έχετε σίγουρο...

Γιώργος
|

Άντε γεια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αλ6ς
|

Εγώ πάλι σύντροφε δεν είμαι.
Για αυτό, ό,τι προλάβουμε...

κανείς δεν είναι ριγμένος
|

αν αλλάξει η κυβέρνηση..καλό καλοκαίρι σε κάποιο θέρετρο της Ελβετίας

Ανέκδοτο
|

Αυτά που έκανε μόνο το Παιδείας ήταν αρκετά για να χάσει ο ΣΥΡΙΖΑ την εξουσία. Τις χειρότερες υπηρεσίες στην Αριστερά προσφέρατε!

ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ
|

Μαύρο κατάμαυρο από τους χιλιάδες απόφοιτους των ΤΕΙ ανά την επικράτεια. Το πα.δ.α. άμεσα μετά την εξαγγελία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Περιστέρι, ονομάζεται Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών και κάθε "κατεργάρης" στον πάγκο του ...


Διεύθυνση URL: https://www.esos.gr/arthra/63018/k-gavrogloy-eimai-aisiodoxos-oti-mporei-na-allaxei-apotelesma-ton-eyroeklogon