Υπ. Ναυτιλίας για άσυλο και Ιδιωτική Ναυτική εκπαίδευση

Δημοσίευση: 14/11/2019

Τελευταία Ενημέρωση: 15/11/2019, 06:26

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Υπ. Ναυτιλίας για άσυλο και Ιδιωτική Ναυτική εκπαίδευση

 “Μέσα στο 2020 θα δείτε νομοσχέδια και για τον Θαλάσσιο Τουρισμό και για την αναμόρφωση του εκπαιδευτικού μας συστήματος. Εδώ χρειάζεται έναν νόμο πλαίσιο. Είναι μία από τις βασικές προεκλογικές μας δεσμεύσεις ο εκσυγχρονισμός των υποδομών και η βελτίωση της ποιότητας της Ναυτικής εκπαίδευσης με παράλληλο άνοιγμα στην Ιδιωτική Ναυτική εκπαίδευση, ενώ παράλληλα, προωθούμε και την κατάθεση ενός νέου Προεδρικού Διατάγματος για τους ναυαγοσώστες που θα ενισχύσει περαιτέρω την ασφάλεια στη Θάλασσα”.

Τα παραπάνω δήλωσε ο  υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής   Γιάννης Πλακιωτάκης, σε σημερινή συνέντευξη τύπου, ενώ για το ακαδημαϊκό άσυλο, τόνισε:

“Βλέπετε ότι ήδη επανέρχεται η κανονικότητα σε όλους τους τομείς κι αυτά που ακούγονται περί εισβολής στα Πανεπιστήμια, είναι μίας άλλης εποχής. Βασική μας προεκλογική δέσμευση ήταν τα Πανεπιστήμια να αποδοθούν στους φοιτητές. Εμείς δεν καταργήσαμε ένα άσυλο ιδεών, εμείς καταργούμε το άσυλο της ανομίας, της παραβατικότητας κι αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε.

Να μπορούν και οι φοιτητές μας να λειτουργήσουν σε ένα σύγχρονο και υγιές περιβάλλον προς όφελος μίας ποιοτικής και αναβαθμισμένης δημόσιας εκπαίδευσης”.


Διεύθυνση URL: https://www.esos.gr/arthra/65053/yp-naytilias-gia-asylo-kai-idiotiki-naytiki-ekpaideysi