Κλειστά τα σχολεία στη Ρόδο

Δημοσίευση: 25/11/2019

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Κλειστά τα σχολεία στη Ρόδο

Την αναστολή της λειτουργίας όλων των σχολικών μονάδων, Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, εντός των ορίων του Δήμου Ρόδου, αποφάσισε ο Δήμαρχος Αντώνης Καμπουράκης, καθώς διαπιστώνεται ως ιδιαιτέρως δυσχερής η παραμονή των μαθητών σε αυτές, λόγω των επιδεινούμενων καιρικών συνθηκών που επικρατούν στη νήσο Ρόδου, την 25η Νοεμβρίου 2019, ημέρα Δευτέρα.

Για την επομένη ημέρα Τρίτη, 26 Νοεμβρίου 2019, θα γίνει επανεκτίμηση της κατάσταση και σε περίπτωση που θα απαιτηθεί, θα εκδοθεί σχετική νέα απόφαση.

Σχόλια (3)

ΕΛΕΝΗ
|

Σήμερα είναι κλειστά που ο καιρός δεν είναι άσχημος!

Νικος
|

Κλειστά σήμερα που ο οαιρός ήταν καλός.Χθες που έγινε ο κακός χαμός ανοιχτά ήταν με κίνδυνο των μαθητών.!

Κώστας
|

Δεν έγιναν ακριβώς έτσι τα πράγματα! Η αλήθεια είναι ότι δεν υπήρχε καμία οδηγία εξ αρχής, αν και ξέραμε τι ερχόταν, και πήγαμε τα παιδιά μας στο σχολείο μέσα στην ανεμοθύελλα. Τα παιδιά του δημοτικού παρέμειναν μέχρι τη μία η ώρα κανονικά στο σχολείο ενώ μαινόταν η θύελλα (τα σχολεία της β΄μιας έκλεισαν κατά τις 10, νομίζω με απόφαση του δ/ντή β΄μιας) και μόνο τότε, το μεσημέρι πια, ήρθε η απόφαση από τον Δήμο. Στην ουσία μόνο το ολοήμερο δεν λειτούργησε. Ολιγωρία, προχειρότητα και ανετοιμότητα! Σήμερα δε, ήρθε η απόφαση ότι όλα τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά. Εκ των υστέρων και άνευ νοήματος! Στην πόλη της Ρόδου η μέρα κυμαίνεται από ήπια έως και ηλιόλουστη σήμερα! Και τα παιδιά στο σπίτι! Ανεκδιήγητα πράγματα!


Διεύθυνση URL: https://www.esos.gr/arthra/65208/kleista-ta-sholeia-sti-rodo