Η εγκύκλιος για τη ματαίωση παρελάσεων

Δημοσίευση: 20/03/2020

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Η εγκύκλιος για τη ματαίωση παρελάσεων

Κατ’ εξαίρεση, θα πραγματοποιηθεί κατάθεση στεφάνου από τον Πρωθυπουργό και την Πρόεδρο της Δημοκρατίας στο μνημείο του άγνωστου στρατιώτη

 Εγκύκλιο  για τη ματαίωση παρελάσεων, εκδόθηκε από το υπουργείο Εσωτερικών.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟ

Σύμφωνα με την εγκύκλιο:

Ματαιώνοντραι οι στρατιωτικές παρελάσεις  καθώς  και   της σπουδάζουσας και μαθητιώσας νεολαίας για την Εθνική Εορτή της 25ης Μαρτίου 1821, καθώς και των παρελάσεων στο πλαίσιο εορτασμού τοπικών επετείων απελευθέρωσης πόλεων, μέχρι τις 12.04.2020.

Επιπρόσθετα  , δεν θα τελεστούν Δοξολογίες στους Ιερούς Ναούς, για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας.

Για τους ίδιους λόγους, δεν θα πραγματοποιηθούν καταθέσεις στεφάνων και λοιπές εορταστικές εκδηλώσεις.

Κατ’ εξαίρεση, θα πραγματοποιηθεί κατάθεση στεφάνου από τον Πρωθυπουργό και την Πρόεδρο της Δημοκρατίας στο μνημείο του άγνωστου στρατιώτη, με μέριμνα της Περιφέρειας Αττικής.

Στην εγκύκλιο επισημαίνεται ότι η ματαίωση παρελάσεων, δοξολογίας και καταθέσεως στεφάνων για επιτακτικούς λόγους δημόσιας υγείας, ουδόλως απαξιώνει ή μειώνει τις οφειλόμενες τιμές προς τους ήρωες της Ελληνικής Επανάστασης του 1821.

Ως ένδειξη ελάχιστου φόρου τιμής, το υπουργείο Εσωτερικών καλεί  όλες τις κρατικές υπηρεσίες, τις περιφέρειες, τους δήμους και τους πολίτες να αναρτήσουν την ελληνική σημαία στα καταστήματα των Υπηρεσιών τους και τις οικίες τους, αντίστοιχα.

Σχόλια (6)

Κατ’ εξαίρεση
|

@Γκαντέμης
Μπα σε καλό σας νυχτιάτικα κι άρχισα να βήχω από τα γέλια... Λες να κόλλησα κανένα ιό εξ αποστάσεως και κατ' εξαίρεση?

Δάσκαλος
|

Σοβαρά τώρα;

ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ
|

Και όλα αυτά τα ζούμε επί Δεξιάς!

Γκαντέμης
|

Γιε μου, σε κοιτάζω από ψηλά και καμαρώνω,
δε περίμενα να δώσεις τόσο πόνο!!!
Πιο γκαντέμης και από 'μένα είσαι 'συ.

Γιέ μου, παραιτήσου να γλιτώσει ο κοσμάκης,
σου μιλάει από ψηλά ο Μητσοτάκης!!!
Γιε μου, γιε μου, άκουσέ τον, τον παλιό...

μια δοξολογία
|

με τον αρχιεπίσκοπο κεκλεισμένων των θυρών και όλους όλους ΠτΔ κλπ 7-8 άτομα δεν έβλαπτε ! και μία πτήση πολεμικών για το ψυχολογικό του πράγματος.

βγάλτε απόφαση
|

για τα σχολεία. κλείσιμο όλων των δομών άρον άρον, ρύθμιση σε μικρά γκρουπ της γ' λυκείου (από Μάη), κλεισιμο άμεσα λοιπών δομών σε πολυπληθείς μονάδες (σε φυλακές , δομές αιτούντων άσυλο-ΚΥΤ) και απασχόληση προσωπικού εκ περιτροπής σε διευθύνσεις ή ΠΔΕ ή/και επιστροφή στις 20 αυγούστου σχολείο για τα δέοντα. έναρξη επόμενου διδακτικού έτους από 1/9 , αν δε γίνουν τότε οι πανελλήνιες. καλύτερα ξεκάθαρο σχέδιο και ηρεμία παρά κάθε μέρα αγωνία (για μαθητές περισσότερο, οι εργαζόμενοι ανταποκρίνονται πάντα)


Διεύθυνση URL: https://www.esos.gr/arthra/66720/i-egkyklios-gia-ti-mataiosi-parelaseon